şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ beyaz show
Yazar Mesaj
buket09
Tarih 19 Nisan 2008 11:36
Mesaj konusu Re: beyaz show
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
çok güzeldi ya...size katılıyorum şebo çok doğaldı...josh gitti program bitti diyen kadına da sinir oldum orda şebnemim var gözüm josh u bile görmedi... şebomun saçları da çok güzeldi.. . aradım ama bir türlü düşmedi bari hazal düşürse de sitemizi şeboya tanıtsa dedim ama sen de düşürememişsin olsunn yine de çok güzel bir geceydi muhteşemdi Rock
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Hazal
Tarih 19 Nisan 2008 12:16
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 737
Arkadaşlar sevgili arkadaşım "Burcu" sağolsun dün akşam hiç üşenmemiş bir sürü fotoğraf çekmiş hepsini galeriye ekleyeceğim.
Çok çok çok çok çok teşekkürler "Burcu"
  Kullanıcının profilini görüntüle
Hazal
Tarih 19 Nisan 2008 12:33
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 737
Arkadaşlar tam 23 tane fotoğraf galeriye eklenmiş bulunmaktadır
uLge
Tarih 19 Nisan 2008 12:58
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İstanbul Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 43
program tek kelimeyle mükemmeldi..şebomuz yine çok şirin ve neşeliydi.. çok güzeldi çok gözyaşlarıma engel olamadım yine..

o kadar denememe rağmen bi türlü düşüremedim teli hazala söyledim o da düşürememiş oysa ki içimde hep bir umut vardı

olsun yine de süperdi program süperdi sebom..
eroLk
Tarih 19 Nisan 2008 13:13
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Web Mesajlar: 7
@Hazal ekledin mi fotorafları )
satanozge
Tarih 19 Nisan 2008 14:02
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Ankara Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
program süperdi şebom daha bir süperdi çok şirindi canım benim
jijikiss
Tarih 19 Nisan 2008 14:11
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Kırıkkale Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 7
evet gerçekten de çok güzeldi,muhteşemdi ya.. kıyafeti,saçları da çok güzeldi şarkılarına sesine tabiki diyeceğim birşey yok inşallah bir daha görmek istiyorum onu beyaz showda
Sebomyna
Tarih 19 Nisan 2008 14:26
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 118
Süper bir geceydi bu keyfi bize yaşattığı için seboma sonsuz teşekkürler.Herzaman ki gibi çok tatlıydı
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 19 Nisan 2008 15:29
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
çok güzeldi prenses yaa katılıyorum size acayip doğaldı şebom ..bu sırada burcu teşekkürler... Rock
multeciyim
Tarih 19 Nisan 2008 15:43
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
tam 7şarkı söyledi ve bergüzarda eşlik etti şarkılara bu da ilgimi çekti doğrusu...güzel sevdim kızı
6. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sonraki