Yeni Üye Yaş: 21Cinsiyet: Burç: Nerden: ÇanakkaleKayıt: May, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 2
harika bateri çalıyor yaa bursa da o kadar parçaladım kendimi ama baget i bana atmadı bi de birini attı diğerini niye atmadı merak ettim soloları süperdi yaa...
Üye Yaş: 19Cinsiyet: Burç: Nerden: İstanbulKayıt: Mart, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 18
genelde birini atıyor sanırım hep..Ankarada da öyle yaptı yine
geçen sene Egenin şenliklerde en sondaki teklilerde bi yandan harikalar yaratırken aradaki birkaç saniyelik boşlukta bagetleri havada tutarken baş parmağının kemiklerinin üzerinde hızlı bi şekilde çevirmesi harika ötesi bişeydi.. xD
yani anlatmaya çalıştım ama anlatabildim mi acaba anlatmak istediğim şeyi
Yeni Üye Yaş: 17Cinsiyet: Burç: Nerden: SamsunKayıt: Haziran, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 5
aykan abiyi ilk defa koçfest samsun da gördüm gerçekten mükemmeldi konserin büyük bölümünü onu izleyerek geçirdim zaten,keşke onun gibi çalabilsem daha ne isterdim ki
Yeni Üye Yaş: 17Cinsiyet: Burç: Nerden: AnkaraKayıt: May, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 7
konserlerde aykan abiyi ne zaman izlesem bende bir bateri hevesi uyanıyor:) onun sololarına bitiyorum valla:D her konserde performansı ayrı bir harika...(aynı soloyu atsa bile)