şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Avril Lavigne
Yazar Mesaj
kartalizmaa
Tarih 26 Aralık 2007 14:05
Mesaj konusu Re: Avril Lavigne
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Diğer Mesajlar: 3
ya arkadaşlar benim en hayran olduğum şarkıcı avril lavigne sonra şebnem ferah.avril çok tatlı bir kız ve sesi de oldukça etkileyici. ben hastasıyım yani bu kızın
  Kullanıcının profilini görüntüle
AVRILCIKIZ
Tarih 12 Ocak 2008 13:07
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İzmir Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
bence de sesi çok güzel hatta tomorrow şarkısını söylerken nasıl da ağlıyor ağlaması bile güzel ama o bir rockçı değil bence
denizkizi
Tarih 13 Ocak 2008 09:08
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
evlendikten sonra pembeler içinde sarı saçlarla elinde pembe tüğlü bi telefonla verdiği pozlardan sonra bende öyle düşünmeye başlamadım değil...
orqaniqcadu
Tarih 21 Nisan 2008 12:32
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Denizli Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 13
gerçekten iyi bir şarkıcı güzel sesi var ama onun tarzı rock değil punk yeni klibi de çok şirin
gzm
Tarih 21 Nisan 2008 20:20
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
Arkadaşlar hakaret gibi algılamayın sadece eleştiride bulunuyorum; açıkcası ben Avril i rock çı olarak görmüyorum, evet çok şirin sempatik biri güzel şarkıları da var ama bence müzikden pek anlamıyor
pelinn
Tarih 21 Nisan 2008 22:32
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 400
bence de düşününce çok fazla tarzının rock olduğu söylenemez ama bir sanatçı olarak başarılı ben de ''complicated'' şarkısını beğenerek dinliyorum.
Hazal
Tarih 21 Nisan 2008 22:45
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 747
daha çok punk yapıyor bu kadın bence:S
sinan
Tarih 22 Nisan 2008 00:26
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1134
hehe :)) punk da rock ın alt kategorilerinden. punkçı ama rockçı değil gibi bir söylem mümkün değil.

hatta,
alıntı: http://tr.wikipedia.org/wiki/Punk

Alıntı:
Punk Rock — düzen karşıtı bir rock müzik türü
Punk Kültürü — Punk Rock'a dayalı bir altkültür
Punk İdeolojisi— punk alt kültürünün siyasi yönü
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
uyumsuzfani
Tarih 22 Nisan 2008 11:03
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
açıkcası pek dinlemem kendisini fakat kardeşim dinliyor sanırım birazda yaşından ötürü ona daha çok hitap ediyor. o dinlerken kulak misafiri olduğum kadarıyla dinlenebilir bir ses,kanadalı aksağını olduğu ve her türlü "s" yi "sh", "about" u da "aboot" olarak telaffuz ettiği de gözönünde bulundurulmalıdır.ayrıca hiçbir albümü punk olmayan zattır kendisi ama son zamanlarda dalga gectiği popçulara benzeyen,sarkıları da gittikçe basitleşen sarkıcı.. ilk çıkış zamanlarında sanki daha iyidi. ama kesinlikle dinlenebilir tabiki o yüzden hayranları kızmasın:)bu benim cacizane fikrim ve açıkladım herkes beğenmek zorunda değil hem sezarın hakkını sezara verdim diye düşünüyorum
Soygaz
Tarih 22 Nisan 2008 22:40
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Lütfen kimse kızmasın ama söylemeden yapamam Avril'dan gerek karakter olarak gerek müzik olarak nefret ediyorum ben şahsen.. Ama bu benim görüşüm tabi , sevenleri de var sonuçta..
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki