Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ beyaz show
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 20 Nisan 2008 16:08
Mesaj konusu Re: beyaz show
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1093
tamamını bilmiyorum ama parça parça youtube vb.video sitelerinden bulunabilir. telif hakları kapsamına girebileceğinden burda yayınlayamıyoruz linkleri. ama kısa bir aramayla ulaşabilirsiniz sanıyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
grkmgvn
Tarih 20 Nisan 2008 17:05
Üye
Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Balıkesir Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 23
şebonun beyaz showda söylediği şarkılar ve helyum gazı bölümü var
  Kullanıcının profilini görüntüle
MeLL
Tarih 22 Nisan 2008 17:37
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 141
program süperdi ya program boyunca yerimde duramadım.. Şebo'm Harikaydı herzaman ki gibi..!
KoNtEs
Tarih 22 Nisan 2008 20:19
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 73
herzamanki gibi süperdi yaaa !!
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Soygaz
Tarih 22 Nisan 2008 22:38
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 675
Ya gülmekten öldüm yine her Beyaz Showdaki gibi.. Ama Şebo'lu bir başkaydı tabi..Tek kelimeyle muhteşemdi... Seni seviyorum Şebo (: (:
theconqueror
Tarih 23 Nisan 2008 11:10
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 556
teknik sorunlardan dolayı siteye giremedim.biraz geç olacak ama gerçekten çok güzeldi.hayatım boyunca en çok keyif aldığım televizyon programıydı.şebo sen birtanesin
akasa
Tarih 23 Nisan 2008 20:28
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 542
süper bi programdı zaten şebonun olduğu bütün programlar güzeldir
IYIKOTU
Tarih 23 Nisan 2008 21:09
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 204
program müthişti. tabir yerindeyse gözümü kırpmadan izledim. orkestrada metin abinin yanında ki gitarist kimdi?
buket09
Tarih 23 Nisan 2008 21:11
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
evet o gitariste bende dikkat ettim yenimi acaba? bide buketi en köşeye atmışlardı yaa...
Hazal
Tarih 23 Nisan 2008 22:23
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 680
o gitarist "Can Şengün" arkadaşlar unplugged konserlerinde Şebnem Ferah ve ekibinin yanındaydı sadece uplugged düzen için konuk gitarist olarak bulunuyor ekipte.
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki