şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ çilekeş
Yazar Mesaj
bOhEmZuLiK
Tarih 19 Nisan 2008 00:08
Mesaj konusu Re: çilekeş
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
pervazda tatil (şebnem ferah:vokal)
bunu sevdim kulağa çok hoş geldi hiç dinlememiş olsamda
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 19 Nisan 2008 10:25
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
ben bir ara hani şebom yok dedim sonra son 1 dakika öyle bir giriş yaptıki ooff:) bu arada çilekeşin bu albümü çok iyi olmuş tebrikler akrep de çok güzel
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pelinn
Tarih 20 Nisan 2008 11:36
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 420
Evet Şebo sonunda şarkının ama güzel.Çilekeş zaten bu tür düetlerde gerçekten başarılı bu şebomuz olunca ayrı bir güzel olmuş daha öncede çilekeş fuatla ve mangadan ferman la düet yapmış onlarda çok başarılı
theconqueror
Tarih 23 Nisan 2008 10:00
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 567
ikinci ve son olan albümleride ilki gibi kusursuz....
uyumsuzfani
Tarih 23 Nisan 2008 10:46
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
çilekeş bugün adanada konseri var gitmeyi düşünüyorum bir engel çıkmassa:P şimdi....yalnız inanmicaksınız ama konser bir düğün salonunda buda ayrı mevzu
efsundeniz
Tarih 23 Nisan 2008 13:00
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
yeni albümladayım güyya bize bileti getirecekti ama ortalarda yok heralde her zaman ki gibi son 30 dk kala hadi gidin bileti getirdim der yeni albümlerini dinledim ama sanki ilk albümleri daha güzeldi yani 1 tane bile boş şarkıları yok Alkış
MeLL
Tarih 24 Nisan 2008 00:33
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 156
Güzel albüm ama ilk albümleri daha başarılıydı bence.. Ama Pervazda Tatil sağlam parça olmuşş.. Eee Şebo var işin içinde sonuçta.
pussuk
Tarih 24 Nisan 2008 09:56
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
ben tüm parçalarını dinleyemedim ama geçen albümden daha başarılı buldum geçen albümlerinde neredeyse aynı ritimli müziklerden oluşuyordu yada bana öyle gelmişti
RuhMetal
Tarih 28 Nisan 2008 12:14
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 24
işte ebenim grubum bu grup için şu şarkısı güzel diyemicem bütün şarkılarını zevkle hiç sıkılmadan dinliyorum
TOPRAK
Tarih 28 Nisan 2008 13:54
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
perşembe günü burdaydılar fakat cuma sabahı maçım olduğu iiçin gidemedim..çok istiyodum olmadı ama duyduğuma göre harikalarmış..
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki