şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Göz (The Eye)
Yazar Mesaj
Sebomyna
Tarih 19 Nisan 2008 14:02
Mesaj konusu Göz (The Eye)
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 134
Tür : Dram / Korku / Gerilim
Yönetmen : Xavier Palud , David Moreau
Senaryo : Sebastian Gutierrez , Jo Jo Yuet-chun Hui
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular
Jessica Alba (Sydney Wells) , Parker Posey (Helen Wells) , Alessandro Nivola (Dr. Paul Faulkner) , Rachel Ticotin (Rosa Martinez) , Chloe Moretz (Alicia Millstone) , Tamlyn Tomita (Bayan Cheung)

Sydney Wells Los Angeles'ta yaşayan başarılı bir konser viyolonistidir. Çocukluğunda yaşadığı trajedi, görme yeteneğini kaybetmesine neden olmuştur. Hayatı boyunca beklediği çifte kornea nakli ameliyatı geçirerek görme yeteneğine kavuşur. Ameliyattan sonra Sydney, göz doktoru Dr. Paul Faulkner'ın yardımı ve ablası Helen'in desteğiyle tekrar görmeyi öğrenir.

Ancak Sydney'in mutluluğu kısa ömürlü olacaktır; karanlık ve korkutucu imgeler, açıklanamaz bir şekilde genç kadına musallat olur. Bu görüntüler ameliyatın geçici bir yan etkisi midir, Sydney'in zihninin görmeye alışırken verdiği tepki midir, hayal gücünün bir ürünü müdür yoksa korkutucu derecede gerçek midir?

GÖZ/THE EYE, algı ve gerçekliğin sınırlarını test eden, kanınızı donduracak bir doğaüstü gerilim.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 19 Nisan 2008 16:11
Mesaj konusu Re: Göz (The Eye)
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
mükemmel bir film daha yeni izleme fırsatım oldu...izleyin derim..
  Kullanıcının profilini görüntüle
pelinn
Tarih 19 Nisan 2008 16:15
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 423
Ben Jessica Alba'nın oyunculuğunu çok beğeniyorum.Sanırım izliyeceğim.
hayzenk
Tarih 23 Nisan 2008 12:56
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
güzel bir film.izlemeye değer.tavsiye ederim..
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)