| Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ 7 numara |
| Yazar |
Mesaj |
| uyumsuzfani |
 23 Nisan 2008 22:42
 7 numara |
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
Şebnem Sönmez (Zeliha) Engin Alkan (Vahit)
Tuba Erdem (Armağan)
Olgun Şimşek (Sabit)
Ayça Mutlugil (Ayten)
Nuray Uslu (Rüya) Volkan Girgin(recep) Okan Selvi (Haydar) Sedef Pehlivanoğlu (Meryem)
Özlem Türkad (Asiye)Aşkın Şenol (Berat)
konusu:Birbirlerine çılgınlar gibi aşık ama çocukları olmayan bakkal Vahit ve Zeliha, yıllar önce köyden İstanbul'a kaçmışlardır. Bakkal Vahit, babasını ikna ederek kelepir bir ahşap evi satın almıştır. Vahit ve Zeliha, bu evi yıllarca öğrenci gençlere kiralayarak hem geçimlerine katkı sağlarlar, hem de öğrencilere bir ana gibi sahip çıkan Zeliha'nın çocuk özlemini dindirmeye çalışırlar.
Günlerden bir gün, 7 numaralı ahşap evin üst katını Çevre Mühendisliği okuyan dört genç kız öğrenci tutar. Birbirlerini yurtta tanımışlar ve hemen kaynaşmışlardır. Dördü de Türkiye'nin dört büyük şehrinden, üniversite kazanarak İstanbul'a gelmişlerdir. Derken, Bakkal Vahit'in memleketteki ağabeylerinden ikisinin oğullarının da İstanbul'da üniversite kazanacağı tutar. Başka ağabeyinin oğlu da, aktör olma hayalleri peşinde amca oğullarının arasına karışır. Katıksız taşralı olan ve daha önce İstanbul'a dair hiçbir fikirleri olmayan bu üç delikanlı da, 7 numara'nın alt katına yerleşirler Dört şehirli genç kız ile üç köylü oğlan aynı çatıyı nasıl paylaşacaklardır? Birbirlerine hiç benzemeyen hayat tarzları nasıl uzlaşacaktır? Aralarındaki kaçınılmaz çatışmaya çözümler ararken, nasıl bir demokrasi sınavı vereceklerdir? Olaylar, duygusal bir komedi diliyle anlatılır..... |
| |
|
| |
 |
| multeciyim |
 23 Nisan 2008 22:45
 Re: 7 numara |
|
|

Forum Demirbaşı
|
ablam sayesinde tüm bölümlerini izlemiştim çok eğlenceli bir dizi..hele final farklı olmuştu.. |
| |
|
| |
|
| uyumsuzfani |
 23 Nisan 2008 22:47
|
|

Site Ahalisi
|
|
uzun yıllar izledim bu diziyi halen flash tvde izliyorum kanal türktede oynuyor:) ve jalen gülüyorum izlerken eskiden diziler daha kaliteli ve gerçekciydi.şimdi herşey entrika aşk üçgeni hatta bazen dörtgen yaparak abartıyolar:) |
| |
|
| |
 |
| multeciyim |
 23 Nisan 2008 22:48
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
kesinlikle herşey çok sıradan ellerinde hiçbir olay örgüsü yok gereksiz yere uzattıkça uzatıyorlar...bu tip dizilerin bir daha olması çok zor görünüyor... |
| |
|
| |
|
| pussuk |
 23 Nisan 2008 23:01
|
|

Aktif Üye
|
bu diziyi bende izlerdim oyunculukları mükemmel zaten sizlere katılıyorum ama şuanki dizilerdende severek izlediğim vardır |
| |
|
| |
|
| uyumsuzfani |
 23 Nisan 2008 23:14
|
|

Site Ahalisi
|
|
evet şuanki dizilerden de iyi olan var mesela kavak yelleri ama bazen o da bayıyor şu ihanet filan filan ilk zamanlar sanki daha iyiydi kavak yelleri değil de fırtına oldu sanki,avrupa yakası klasiği var,bir de yaprak dökümü o da yüreğimi dağlıyor şimdilik aklıma bunlar geldi:) |
| |
|
| |
 |
| buket09 |
 24 Nisan 2008 00:04
|
|

Aktif Üye
|
selmanın ablasıyla oturup izlerdik ama selma pek bize katılmazdı... |
| |
|
| |
 |
| beJaa |
 24 Nisan 2008 00:21
|
|

Yeni Üye
|
7 numara süperdi yaa en sevdiğim karekter Vahit'ti hele terlik atma hareketinde yarılıyordum keşke devam etseydi... tekrarlarını izlerken bile gülmekten kendimi alamıyorum adamlar gerçekten çok iyiydi yav |
| |
|
| |
|
| akasa |
 24 Nisan 2008 08:19
|
|

Forum Demirbaşı
|