şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ 7 numara
Yazar Mesaj
uyumsuzfani
Tarih 23 Nisan 2008 21:42
Mesaj konusu 7 numara
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
Şebnem Sönmez (Zeliha) Engin Alkan (Vahit)
Tuba Erdem (Armağan)
Olgun Şimşek (Sabit)
Ayça Mutlugil (Ayten)
Nuray Uslu (Rüya) Volkan Girgin(recep) Okan Selvi (Haydar) Sedef Pehlivanoğlu (Meryem)
Özlem Türkad (Asiye)Aşkın Şenol (Berat)

konusu:Birbirlerine çılgınlar gibi aşık ama çocukları olmayan bakkal Vahit ve Zeliha, yıllar önce köyden İstanbul'a kaçmışlardır. Bakkal Vahit, babasını ikna ederek kelepir bir ahşap evi satın almıştır. Vahit ve Zeliha, bu evi yıllarca öğrenci gençlere kiralayarak hem geçimlerine katkı sağlarlar, hem de öğrencilere bir ana gibi sahip çıkan Zeliha'nın çocuk özlemini dindirmeye çalışırlar.

Günlerden bir gün, 7 numaralı ahşap evin üst katını Çevre Mühendisliği okuyan dört genç kız öğrenci tutar. Birbirlerini yurtta tanımışlar ve hemen kaynaşmışlardır. Dördü de Türkiye'nin dört büyük şehrinden, üniversite kazanarak İstanbul'a gelmişlerdir. Derken, Bakkal Vahit'in memleketteki ağabeylerinden ikisinin oğullarının da İstanbul'da üniversite kazanacağı tutar. Başka ağabeyinin oğlu da, aktör olma hayalleri peşinde amca oğullarının arasına karışır. Katıksız taşralı olan ve daha önce İstanbul'a dair hiçbir fikirleri olmayan bu üç delikanlı da, 7 numara'nın alt katına yerleşirler Dört şehirli genç kız ile üç köylü oğlan aynı çatıyı nasıl paylaşacaklardır? Birbirlerine hiç benzemeyen hayat tarzları nasıl uzlaşacaktır? Aralarındaki kaçınılmaz çatışmaya çözümler ararken, nasıl bir demokrasi sınavı vereceklerdir? Olaylar, duygusal bir komedi diliyle anlatılır.....
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 23 Nisan 2008 21:45
Mesaj konusu Re: 7 numara
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
ablam sayesinde tüm bölümlerini izlemiştim çok eğlenceli bir dizi..hele final farklı olmuştu..
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 23 Nisan 2008 21:47
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
uzun yıllar izledim bu diziyi halen flash tvde izliyorum kanal türktede oynuyor:) ve jalen gülüyorum izlerken eskiden diziler daha kaliteli ve gerçekciydi.şimdi herşey entrika aşk üçgeni hatta bazen dörtgen yaparak abartıyolar:)
multeciyim
Tarih 23 Nisan 2008 21:48
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
kesinlikle herşey çok sıradan ellerinde hiçbir olay örgüsü yok gereksiz yere uzattıkça uzatıyorlar...bu tip dizilerin bir daha olması çok zor görünüyor...
pussuk
Tarih 23 Nisan 2008 22:01
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
bu diziyi bende izlerdim oyunculukları mükemmel zaten sizlere katılıyorum ama şuanki dizilerdende severek izlediğim vardır
uyumsuzfani
Tarih 23 Nisan 2008 22:14
Site Ahalisi
Site Ahalisi
evet şuanki dizilerden de iyi olan var mesela kavak yelleri ama bazen o da bayıyor şu ihanet filan filan ilk zamanlar sanki daha iyiydi kavak yelleri değil de fırtına oldu sanki,avrupa yakası klasiği var,bir de yaprak dökümü o da yüreğimi dağlıyor şimdilik aklıma bunlar geldi:)
buket09
Tarih 23 Nisan 2008 23:04
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
selmanın ablasıyla oturup izlerdik ama selma pek bize katılmazdı...
beJaa
Tarih 23 Nisan 2008 23:21
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Antalya Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
7 numara süperdi yaa en sevdiğim karekter Vahit'ti hele terlik atma hareketinde yarılıyordum keşke devam etseydi... tekrarlarını izlerken bile gülmekten kendimi alamıyorum adamlar gerçekten çok iyiydi yav
akasa
Tarih 24 Nisan 2008 07:19
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
güzel bir dizi bir aralar fena halde takmıştım hiç kaçırmazdım
gzm
Tarih 24 Nisan 2008 09:36
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
ben de zamanında çok izlemişimdir severek ..bir de şimdiki dizilere bakın
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
1, 2, 3  Sonraki