şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Evanescence
Yazar Mesaj
uLge
Tarih 16 Nisan 2008 21:09
Mesaj konusu Re: Evanescence
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İstanbul Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 44
sesi iyi şarkıları da güzel ama piyasalaşmasından ve şeboya söylenenlerden sonra sonra soğudum kızdan..
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 16 Nisan 2008 21:17
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Şebnem'le Evanescence'in bir derdi yok gerçi.. Sevmiyorum onları artık ama , yine de saygı duymak gerek...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 16 Nisan 2008 22:50
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1134
şu başlıkta evanescence hakkında şebo ve hayko'dan daha fazla konuşulsa fena olmaz değil mi ?
Soygaz
Tarih 16 Nisan 2008 23:38
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Tamam..Evanescence'de Amy Lee'nin sesi kayıtlarda iyi fakat konserde kendini çok kasıyor ve seyirciler de kendisi de rahatsız oluyor... ve nedense Evanescence'te sevemediğim bir şey var..Hala çözemedim :)
MeLL
Tarih 24 Nisan 2008 18:59
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 156
Benim aşık olduğum grup.. Fallen albümünü hala başımın üstünde taşırım dinle dinle bıkılmayacak bi albüm kesinlikle.. Gerçi artık grubun dağılmasından yanayım çünkü grubu korumayı başaramadılar sürekli elemanlar değişti en son John ve Terry'de gidince grup boşuna çırpınıyor şuan bence.. Ama grup dağılsa bile Amy Lee kesinlikle solo çıkmalı ben o kadının sesini duymadan yaşayamam heralde.. O kadının sesini hiç bi sese değişmem bi gün duyamasam uyuyamam yani o derece herşeye rağmen Evanescence 1 tane yaa.. Hem yok Şebo Amy özentisi yada Amy Şebo özentisi gibi tartışmalara hiç gerek yok.. Şebnem Ferah Evanescence'ı gayet de seviyo zaten şarkılarını da söylüyo Evanescence konserine de geldi hatta kulisde görüştüler fln.. Onların arasında bi sorun göremiyorum ben her zaman söylerim Evanescence Dünyada 1 numara Şebnem Ferah Türkiyede 1 numara... (Bana göre tabii)
avangard
Tarih 30 Nisan 2008 21:10
Banlı
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Antalya Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 42
evanescence en son albümü süper.. bir de eskilerden my immortal
Gamzece
Tarih 3 May 2008 23:35
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
Bütün şarkıları güzeldir evanın.ben bir şeboyu bir de eva yı müthiş buluyorum.harika bir sese sahip olan ayrıca bu performansı konserlerde de gösterebilen bir rock'cıdır.ama eskisi kadar iyi değiller.çünkü "ben" ayrıldı birşeyler eksik müzikten.e bu da "ben" gittiğinden olsa gerek....
mustigemlik
Tarih 4 May 2008 02:35
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Bursa Kayıt: May, 2008 Meslek: Diğer Mesajlar: 38
SES ve şarkılar güzel,,, herkesin bi ara gençlik grubu sandıgı dönemdeki çizgisinden çıktı biraz daha sert müzikle daha geniş kesimlere hitap ediyor ama grup üyelerinde Ben Moody nin gitmesinden sonra bi çözünürlük başladı kimse dayanmıyor ... İki sene almanyada kaldım avrupada bizim gördüğümüz gibi görmüyor kimse biraz daha FANFUNNY gibi bakıyorlar ciddi rock grupları arasında değil ama dinleyicisi tahmin edilenden de fazla özeillikle son Album Call W... ile büyük çıkış yakaladılar... Başarılar dileyelim...
rockernil
Tarih 8 May 2008 21:06
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 10
işte bu grub favorilerimden bayılıyorum amy nin sesi çok güzel
DarkAges
Tarih 8 May 2008 22:20
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
ben pek dinlemem ama son albümlerinin iyi olduğunu duymuştum ama ne diyebilirim ki benimilgimi çekmiyor açıkçası ama hayranları için güzel bişey tabiiki...
10. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki