şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ 7 numara
Yazar Mesaj
pussuk
Tarih 24 Nisan 2008 10:49
Mesaj konusu Re: 7 numara
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
bende kavak yellerini ve yaprak dökümünü izliyorum evet haklısın son zamanlarda çok abarttılar ihaneti geçtim o onunla şu bununla ortaya bir karışık yaptılar yani zaten çoğunlukla yabancı dizi izliyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 24 Nisan 2008 11:51
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1134
"şimdiki diziler" deyimi uygun bir söylem değil aslında. 7 numara gibi çok güzel bir dizi yayınlanırken çok saçma, belki bugünün yani "şimdiki diziler"den beter diziler vardı. 7 numara kalitesiyle, farkıyla kendini öne çıkarmasını bildi.

bu ekibi seviyorum. bu diziyi bitirdiklerinde aynı ekip "kısa devre"yi çekmişti. ilk birkaç bölümünde yadırgadım 7 numaranın etkisinden olsa gerek, ama sonradan bu dizi de hoşuma gitmişti :)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
buket09
Tarih 24 Nisan 2008 11:55
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
birde fox da bir dizi başlamış 7 numaranın çoğu oyuncusu var reklamlarında görmüştüm ama dizinin adını unuttum...
multeciyim
Tarih 24 Nisan 2008 16:36
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
ablama katılmayan ben miydim yoksa senmiydin buketcik... iyi düşün derimm
multeciyim
Tarih 24 Nisan 2008 16:37
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
...kavak yelleri de reşat nurinin eseri ve resmen alakasızlaştırdırdılar romanla, zaten yaprak dökümü almış başını gidiyor...oyüzden aslına uygun hareket etmedikleri için izlemiyorum zaten yaprak dökümü olduğu saatte AVRUPA YAKASI var... kaçmazzz
buket09
Tarih 24 Nisan 2008 19:57
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
ama kavak yelleri dizisinin Reşat Nurinin eseriyle bir alakası yok diye biliyorum...
uyumsuzfani
Tarih 24 Nisan 2008 20:24
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
buketciğim fox taki dizileri üvey aile ama tabiki 7 numara yeri ayrı üvey aileye ısınamadım 1 bölüm izledim sadece
buket09
Tarih 24 Nisan 2008 20:28
Aktif Üye
Aktif Üye
hee evet üvey aile ben hiç izlemedim ama reklamlarında görmüştüm çoğu vardı...devam ediyormu o dizi hiç görmedim çünkü...
efsundeniz
Tarih 24 Nisan 2008 20:32
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
üvey aile devam ediyor biraz tuhaf ben izlemedim izlemem ama biraz daha devam ederse bu konuşmalar sinan abi uyaracak benden söylemesi (bkz:lütfen konuya dönelim yine dağıldı )
Sebomyna
Tarih 24 Nisan 2008 20:56
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 121
Gerçekten süper bir diziydi.Özellikle haydar ve recep dizideki favori isimlerimdi konuşmaları mükemmeldi ya tekrarlarına denk geldikçe izlemeye çalışıyorum bende
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki