Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ avrupa yakası
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 24 Nisan 2008 20:38
Mesaj konusu avrupa yakası
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
Avrupa Yakası, Nişantaşı'nda, elit bir kesimin içinde yaşayan ailenin içinde bulunduğu durumları anlatan dizidir. Durum komedisidir. Dizi aynı zamanda "eleştiri komedisi" olma özelliğini de taşımaktadır. Toplumdan diziye yansıtılmış uç karakterler ve absürtlüklere dikkat çekilmiştir.

Oynayanlar Gülse Birsel,
Levent Üzümcü,
Gazanfer Özcan,
Hümeyra Akbay,
Engin Günaydın,
Binnur Kaya
  Kullanıcının profilini görüntüle
akasa
Tarih 24 Nisan 2008 22:00
Mesaj konusu Re: avrupa yakası
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 554
kesinlikle süper bi dizi bayılıyorum o filme
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 24 Nisan 2008 22:03
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 521
hiçbir bölümünü kaçırmam hayran derecesindeyim keşke hiç bitmese
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 24 Nisan 2008 22:06
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
evet bencede güzel dizi şu sıralar en çok güldüğüm dizilerden bazıları türkçeyi bozuyorlar diye diziye tepkili ben pek katılmıyorum sonuçta gülmek için yapılıyor tepkileri abartmamak gerek gülse birselede helal olsun hatun iyi yazıyor:) şimdi diziden replikler yazacamda sinan düzgün yazın diye uyarırsa diye çekiniyorum malum burhanın türkçesi garip:)
sinan
Tarih 24 Nisan 2008 22:15
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1107
:)) yok alıntı yapabilirsin. burhanın durumu biraz farklı. insanların çoğu kusura bakmayın ama özentilik sonucu garip garip yazıp konuşuyor. ben kimsenin doğal konuşmasına karışmam ve bazen hoşuma bile gider. hiç kimse edebiyatçı gibi konuşmak zorunda değil elbet. ama gayet düzgün konuşmayı yazmayı bilip böyle yapanların yaptıkları hoşuma gitmiyor pek.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
buket09
Tarih 24 Nisan 2008 22:18
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
işte yaa avrupa yakası ilk bölümünden beri izlerim süper şuan tek izlediğim dizi...
uyumsuzfani
Tarih 24 Nisan 2008 22:19
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
evet ben de ona karşıyım özellikle şu yeni msn diline garip garip harfleri yanyana getirip kelime oluuşturuyorlar örneğin çok(çhoq),ya(yha) tam anlamıyla uyuz oluyorum ayrıca bencede burhan ayrı bir facia o yüzden hemen yazıyorum:)
uyumsuzfani
Tarih 24 Nisan 2008 22:20
Site Ahalisi
Site Ahalisi
sen baa mi diklenion ha köylü cocuu

ben senin gibileri cok hisaya sohtum senimi sohamicam tirbiyisiz

kibilay bey

bir buhran altıntop kolay yetişmiyi..bu beyin kıvrımlarının oluşabilmesi için kaç yıl geçti biliyiniz mi??ZOONNKKK!! tam 37 yıl şimdide sadece üç beyin hücresi çalışan bu köyllüüü bana kafa tutuıyııı olacak iş mi buu?
buket09
Tarih 24 Nisan 2008 22:24
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
süper yaa...bir de geçenlerde var mısın yok musun bölümü de güzeldi:)) hamdi kaç para teklif veriyon be hacı)
uyumsuzfani
Tarih 24 Nisan 2008 22:27
Site Ahalisi
Site Ahalisi
evet youtube tekrar tekrar izliyorum moralim bozulduğunda çok iyidi o bölüm ama biz bunu kardeşimle onlardan önce oynamıştık evde o acun bende dişi burhan olmuştum çok eğlenmiştik
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
1, 2, 3, 4, 5  Sonraki