şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ avrupa yakası
Yazar Mesaj
pelinn
Tarih 24 Nisan 2008 21:53
Mesaj konusu Re: avrupa yakası
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 418
diziyi takip etmiyorum ama varmısın yokmusunda burhan müthiş bişey olmus bende defalarca izledim youtube da acuna ''senin tuzun kuru tabiii'' diyoya ona bayılıyorum..
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 24 Nisan 2008 22:04
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
kutuyu açtığında büyük para çıktığı zaman "kapa kapaaa çabuk kapa aç didimmi ben saa" hacı bir mum bir ip kaç paraysa verimde yapıştır bu adam kaçık ya bizim ünv. buna benzer bir hoca var aşağılık kompleksi var adamın ingilizce biliyomuşta biz anlamayız diye konuşmuyomuş. sonra bir konuştu iyiki konuşmuyor dedik bildiğimiz ingilizceyide unutacaktık hayır o değil nefret ettim ingilizceden yarabbim sen koru bizi burhanlardan, böyle başımıza yüksek mevkilere getiripte bizleri tokatlama aminn arkdaşlar duama ortak olunuz valla sonra bu azapla yaşayamazsınız
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 24 Nisan 2008 22:08
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
adamı başlı başına mükemmel yapan konuşması zaten canım benim evinin(eski)girişindeki portresi var bende allahım insan ona bakınca bile gülmekten alamıyor kendini replikler güzel bu sırada
MeLL
Tarih 24 Nisan 2008 22:56
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 156
Eskiden bayağı takip ederdim de artık öyle denk gelirsem seğrediyorum.. suyu çıktı artık bence.. gerçi Senaryo zengin o yüzden sıkılmıyo insan işte.. Ee o da Gülse Birsel'n marifeti.. Zaten ilk sırf Gülse için izlemeye başlamıştım
SeBoDeLiSi
Tarih 25 Nisan 2008 12:26
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
çok iyiler ya..seviyorum bu diziyi
multeciyim
Tarih 25 Nisan 2008 15:20
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
gündemde o kadar psikolojik,sorunlu diziler var ki buna şükrediyorum valla
theconqueror
Tarih 25 Nisan 2008 15:37
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 567
stres atmak ve 1-2 saatliğine dünyayla ilişkisini kesip sadece gülmek isteyenler için önerebileceğim tek dizi.....ayrıca tanrıverdinin çay ocağındaki şebo resimleride süper yani.
multeciyim
Tarih 25 Nisan 2008 16:04
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
evet 2side çok güzell orada da şebnem...şebnem heryerde
pelinn
Tarih 25 Nisan 2008 17:56
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 418
film yapımcılarıda Şebnem ferahın rock denince akla gelen isim olduğunun farkında...
SeBoDeLiSi
Tarih 25 Nisan 2008 18:04
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
Şeboyu kıskandım yaa bi gün gizlice gidip almak gerek o posterleri burhanın tanrıverdiye bi bak şebnem ferah gelmiş gibi birşey dediğini de hatırlıyorum
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki