şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Lost
Yazar Mesaj
pussuk
Tarih 25 Nisan 2008 14:42
Mesaj konusu Lost
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
Dizide Sidney'den Los Angeles'a seyahatleri sırasında geçirdikleri bir uçak kazası ile bir adada mahsur kalan insanların öyküsü anlatılmaktadır.Her bölümde, karakterlerden birinin geçmişine gidilerek aslında grubun adadaki deneyimlerini anlatan ana senaryo beslenmektedir.

Bu adada mahsur kalan 48 kişi arasında değişik karakterler mevcuttur; bir cerrah, bir iletişim subayı, bir rock yıldızı, bir kanun kaçağı, bir inşaat işçisi, bir dolandırıcı, bir milyoner ve daha birçok enteresan özelliğe sahip insan... Bu insanlar, daha adadaki ilk günlerinde adanın mistik güçlere sahip olduğunu farkederler. Uçak kazasında hayatta kalmayı başarmışlardır, ancak asıl hayatta kalma savaşı şimdi başlamaktadır. Adadakiler, hayatta kalmak için birlik olmanın gerekliliğini henüz çözemeden, bazı kişiler arasında kavgalar çıkmaya başlar ama sonradan başlarına gelen trajik olaylar, onları birlik olmaya iter. Çok geçmeden, adada yalnız olmadıklarını anlarlar. Adaya 16 yıl önce gelmiş birilerinin bıraktığı imdat çağrısını duyarlar. Bütün bu trajik olaylara bir de yeraltına açılan gizemli bir kapı da eklenince, adadakiler için hayat iyice zorlaşır.

hep bu diziyi duyup izleyemiyordum ama şimdi takipçisi oldum ilginç bir dizi
  Kullanıcının profilini görüntüle
akasa
Tarih 25 Nisan 2008 15:40
Mesaj konusu Re: Lost
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
süper süper süper ne diyebilirim ki söylenicek bişi yok
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
SeBoDeLiSi
Tarih 25 Nisan 2008 16:54
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
ben de geç kalanlardanım.. izlemediğim bölümleri izledim gerçekten süper bir dizi
uyumsuzfani
Tarih 25 Nisan 2008 16:57
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
bende sizdenim geç kalmışım izlemeye ama çok beğendim doğrusu bitsin istemiyorum bu gidişle dvd serisini alacam pazartesiler gelmek bilmiyor:(
sinan
Tarih 25 Nisan 2008 17:10
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1145
beyaz showdaki gibi "izlemedim" diyene garip bakıyorlar :) ama ben de henüz izleyemedim. bir iki bölüm izleyip sonra devamını izlemek istemiyorum. baştan başlayıp izlemek istiyorum ama bu fırsatı henüz yakalayamadım
uyumsuzfani
Tarih 25 Nisan 2008 17:14
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
evet aynen öyle diziyle ilgili konuşmalar geçiyor espiriler yapılıyor fransız kalıyorum olaya sonrada aynen şöle oluyor"aaaaaaaaa sen izlemedinmi inanmıyorumm" tnt de ilk bölümden başladılar iyide gidiyor bence takip et derim
akasa
Tarih 25 Nisan 2008 17:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
izlemediniz mi sinan abi sende mi
SeBoDeLiSi
Tarih 25 Nisan 2008 17:59
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
Nalaan izlicem hepsini ya ezik hissettim kendimi
akasa
Tarih 25 Nisan 2008 18:48
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
izle izle süper film yaa
nrcnsncr
Tarih 25 Nisan 2008 18:50
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: Bursa Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
diziyi baştan itibaren izliyorum ama ormandakiler ne onu çözemedim.
  Kullanıcının profilini görüntüle
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
1, 2, 3, 4  Sonraki