| Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Chuck |
| Yazar |
Mesaj |
| MeLL |
 24 Nisan 2008 23:27
 Chuck |
|
|

Aktif Üye
Meslek: Öğrenci
|
Tür: Bilim Kurgu\Aksiyon\Komedi
Senaryo : Josh Schwartz
Oyuncular : Adam Baldwin, Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Sarah Lancaster, Ryan Mcpartlin, Scott Krinsky
Yapımcı : Josh Schwartz
Dijital çağın zoraki ajanı: CHUCK
Bir gün hükümetin en büyük sırlarını beyninize yüklenmiş şekilde bulursanız ne yaparsınız? Ekranların yeni kahramanı Chuck’ın bu konudaki tecrübeleri eminiz size yol gösterecektir. The O.C.’nin yaratıcısı Josh Schwartz ajan komedisi Chuck ile televizyona muhteşem bir dönüş yapıyor.
Zachary Levi’nin canlandırdığı bir “bilgisayar kurdu” olan Chuck bilgisayarına gelen bir mesajı açmasıyla birlikte birdenbire bütün devlet sırları beynine yüklenir. Chuck bir süre sonra kıdemli ajan John Casey ve yeni ortağı Sarah tarafından, bilgisayarcıdaki işiyle ve Ulusal Güvenlik görevleri arasında gidip gelen ikili bir yaşantı sürmeye zorlanır. Ortada Chuck, bir yandan John çekiştirecek, diğer yandan Sarah. Uluslararası teröristler, karşılarına çıkacak suikastçılar ise işin kaymak tabakasını oluşturacak.
Dizide Chuck’ın en yakın ve biraz dangalak arkadaşı Morgan’ı Joshua Gomez canlandırıyor. Chuck ile aynı evi paylaşan, onun her zaman ve her konuda en büyük destekçisi kız kardeşi Ellie’ye hayat veren oyuncu ise Sarah Lancaster. Bu arada Ellie’nin can sıkıcı mükemmellikte bir de doktor sevgilisi var. İsmi Captain Awesome olan bu erkek arkadaş rolünde izleyeceğimiz oyuncu Ryan McPartlin. |
| |
|
| |
|
| uyumsuzfani |
 25 Nisan 2008 08:47
 Re: Chuck |
|
|

Site Ahalisi
|
bu diziyi her salı cnbc e de izliyorum pazar günüde tekrarı var saat 5 gibi gerçekten çok eğlenceli bir dizi. görev:dünyayı kurtarmak maaş.asgari ücret:) chuck ın şaşkın bir tip olması diziyi dahada güzelleştiriyor.ama bana hep kısa geliyor dizi izlerken çok eğlendiğim için galiba yada gerçekten kısa süresi |
| |
|
| |
 |
| multeciyim |
 25 Nisan 2008 16:22
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
aaa ben hiç duymamıştım bile yalnız Adam Baldwin çok başarılı,bu da filmlerine yansıyor tabii |
| |
|
| |
|
| uyumsuzfani |
 25 Nisan 2008 17:43
|
|

Site Ahalisi
|
|
bence izlemelisin salı günleri cnbc e de 21.00 daydı sanırım.pazarlarıda tekrarı bir defa izlesen müftelası olabilirsin:) |
| |
|
| |
 |
| SeBoDeLiSi |
 25 Nisan 2008 18:01
|
|

Forum Demirbaşı
|
ben de merak ettim şimdi bilgi için teşekkürler izleyeyim.. |
| |
|
| |
 |
| MeLL |
 25 Nisan 2008 20:33
|
|

Aktif Üye
|
İzleyin izleyin ben aşığım diziye ya.. Zachary Levi (Chuck) öldürüyor beni.. çok eğlenceli bir dizi.. Ben de mutlaka her salı izlerim kaçırmam.. Hatta perşembe ya da pazar günü tekrarını da izlerim çoğunun tavsiye ederim herkese.. Pişman olmayacaksınız |
| |
|
| |
|
| efsundeniz |
 25 Nisan 2008 20:40
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
|
ablamla hiç kaçırmıyoruz hatta o abartıyor salı gecesi tekrar izliyor gülüyor deliriyorum chuck çok şeker buarada hiperaktif öldürüyor bizi herşeye burnunu sokuyor şaşkının teki yine başarıyor herşeyi:) |
| |
|
| |
 |
| Soygaz |
 25 Nisan 2008 23:01
|
|

Forum Demirbaşı
|