şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Green Mile [Yeşil Yol]
Yazar Mesaj
MeLL
Tarih 24 Nisan 2008 23:53
Mesaj konusu Re: Green Mile [Yeşil Yol]
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 150
Beni en çok etkileyen filmlerden biridir.. o nasıl bi senaryodur ya.. Michael Duncan ve Tom Hanks'n oyunculuğuna söylenecek tek kelime yok zaten.. İzlerken ağladığım ender filmlerden. Herkesin izlemesi gereken bir film diye düşünüyorum..
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 25 Nisan 2008 08:45
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
insanin damaginda cok hos, biraz huzunlu bir tat birakan mutlaka seyredilmeli bir film....kitaplardan uyarlama filmler icinde belki de en basarilisi. kitabin hemen hemen aynini yapabilmisler. isin ilginc yani bence bunda o kadar basarili olmuslar ki kitabi okurken kafamda canlandirdigim mekanlar, karakterler filmde ayni olmus.ölüm ve yaşam hakkında bir kez daha düşünmemizi sağlıyor.insana,insan olduğunu hatırlatıyor.. ve tabiki bende ağladım hüngür hüngür..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 25 Nisan 2008 16:23
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
''yüzüme o şeyi örtmeyin patron ben karanlıktan korkarım'' burada ben döküldüm artık...
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 25 Nisan 2008 23:04
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Aynen... Tom Abimiz de zaten kötü oldu , ben de onunla birlikte koyverdim..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Önceki  1, 2