Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Ghost Whisperer
Yazar Mesaj
pussuk
Tarih 25 Nisan 2008 15:45
Mesaj konusu Ghost Whisperer
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
Ghost Whisperer, dünyada tamamlayamadıkları işleri olduğu için boyutumuzu terk edememiş ruhları görüp onlarla iletişim kurma yeteneğine sahip olan Melinda Gordon'ın başından geçenleri anlatan bir CNBC-e dizisidir.

Melinda babaannesi sayesinde çok küçük bir yaşta yeteneğini keşfetmiş ve babaannesinin dünyevi ruhlara yardım etme özelliğini almıştır.Bu ruhlar genellikle dünyada yarım bıraktığı bir işi olan ve öldüğünün farkına vaamayacak kadar erken ölmüş ruhlardır.Çoğu zararsızdır ve Melinda'dan yardım isteyenler genellikle aileleri için yyardım ister.Melinda'nın gizli gücünü yakın arkadaşı ve iş ortağı ile eşi ve ruhların aileleri dışında kimse bilmemektedir.Melinda rolünü Jennifer Lowe Hewitt oynamaktadır.

Melinda, Jim Clancy adlı bir sağlık görevlisiyle evlenir ve en iyi arkadaşı Andrea Moreno ile "Same As It Never Was" (Hiçbir zaman olmadığının aynısı) adlı bir antika dükkanı açar. Fakat yeni taşındığı bu şehirde de onu bekleyen bir çok "dünyevî ruh" vardır... Fakat Andrea bir trafik kazasında hayatını kaybedince herşey değişir.Delia Melinda ile çalışmaya başlar artık hiçbirşey aynı değidir
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 25 Nisan 2008 17:48
Mesaj konusu Re: Ghost Whisperer
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
bu diziyi de takip ediyordum fakat günü değişti galiba uzun zamandır izleyemiyorum bilen varsa söylesin lütfen,dizide bazı hikayeler insanı mahfediyor.bir bölümünde intihar eden birinin ruhuyla konuşuyordu adam köprüden atlarken vazgeçiyor intihardan fakat bir defa atlamıştır geri dönemez.sevdiği kadını yalnız bırakır vs. bu aslında o bölümdeki hikaye bana yavuz çetini hatırlatmıştı o adam da komedyen fakat kimse onun iyi olduğunu anlamıyor hayatı çözemiyor ve köprüden atlıyordu aynı yavuz gibi..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Soygaz
Tarih 25 Nisan 2008 22:59
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 675
Ahan da benim dizim Benden başka izleyenler de varmış.. cnbc -e'deki tüm diziler gibi bunun da koyu hastasıım..
pussuk
Tarih 26 Nisan 2008 00:06
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
dizinin sezonu bitmiştir maalesef yok şuanda keşke başlasa bayılıyorum izleyemedim zaman gece onu bekliyorum en kısa zamanda başlasa keşke
uyumsuzfani
Tarih 26 Nisan 2008 00:10
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
ben izledim şuan biteli 2 saat filan oldu 22.00da başlıyor uzun zamandır ilk defa yakalayabildim güzeldi bu bölümüde
pussuk
Tarih 26 Nisan 2008 00:15
Aktif Üye
Aktif Üye
nasıl ya sezonu başlamışmı kaçırdım tekrarı olmasın o konusu neydi ayyyy
uyumsuzfani
Tarih 26 Nisan 2008 00:18
Site Ahalisi
Site Ahalisi
valla bilmiyorumki dur ağlama dur anlatıyorum hemen:) konusu şuydu melindanın ünv.zamanı aşık olduğu ilk adam 1 yıl birlikteler sonra melinda buna gücünü anlatıyor buda kızdan ucubeymiş gibi kaçıyor melindayı aramıyor bida melindayı unatamıyor ona benzer birini buluyor vs.sonra ölünce melindanın doğru söylediğini öğreniyor melindaya halen aşık olduğu için başına bela oluyor bukadarcık izlediğin bölümse hatırlarsın herhalde özet geçtim
pussuk
Tarih 26 Nisan 2008 00:21
Aktif Üye
Aktif Üye
bende şimdi cnbce nin sitesinden baktım 2. sezon özettiymiş hatırladım başladımı diye kötü oldum çok sağol tekrarlarını izleyim bende özledim ya
uyumsuzfani
Tarih 26 Nisan 2008 00:22
Site Ahalisi
Site Ahalisi
rica ederim.. tekrarını izlemek bile güzeldi..yeni sezonda başlasa da izlesek
pussuk
Tarih 26 Nisan 2008 00:26
Aktif Üye
Aktif Üye
evet evet yakında başlar herhalde özetler konduysa
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki