Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ cold case
Yazar Mesaj
pussuk
Tarih 26 Nisan 2008 00:36
Mesaj konusu cold case
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
Lily Rush adında Philadelphia 'da çalışan kadın dedektifin hayat öyküsüni anlatan dizidir. Amerika'da bölüm başına ortalam 14 Milyon izleyici bulan dizi, Türkiye'de çok rağbet görmemektedir. Dizi Türkiye'ye Cnbc-e kanalı aracılığıyla aktarılmaktadır. Dizi 5. sezonuyla Amerika'da devam etmektedir.

Lily Rush ilk olarak kimsenin çözemediği bir cinayet davasını 25 yıl sonra çözer. Bunun üzerine Philadelphia Polis Merkezi'nde yeni bir ekip oluşturulur. Bu ekip çözülememiş ve rafa kaldırılmış dava dosyalarını yeniden açacak ve çözmeye çalışacaktır. Lily geçmişteki bir çok davayı bugünün teknolojisinden faydalanarak çözmektedir.

İlginç Bilgiler
1.Dizi de standart olarak suçlular sahne aralarında gençlikleri ile görülmektedir.
2.Dava bittiğinde Lily hafızasındaki kurban görüntüleriyle göz göze gelir.
3.Dizinin bitişinde çalan müzik konunun geçtiği zamana ait hit parçalardandır
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 3 May 2008 21:03
Mesaj konusu Re: cold case
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 675
Acayip saran bir dizi... İlk bölümü izlenmeye değerdi.. Teşekkürler konu için..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pussuk
Tarih 3 May 2008 22:09
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
birşey değil ben de çok severek izliyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 5 May 2008 17:06
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
bende izliyorum bu diziyi gerçekten güzel bir dizi alışılmış basit polisiyelerden değil bence bazen gerçekten etkileyici hikayeler oluyor dizi içerisinde
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)