Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ avrupa yakası
Yazar Mesaj
buket09
Tarih 26 Nisan 2008 15:31
Mesaj konusu Re: avrupa yakası
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
hee evet tanrıverdiyi ofisten çıkarmak için şebnem ferah asağıda imza dağıtıyor demişti tanrıverdide hemen koşmuştu...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 26 Nisan 2008 18:24
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
gülse birsel aklına koymuş şeboyu getirtecek her konuşmaya bir şebnem ferahı ekliyor facebook olayında bile şebnem ferah hayranı bıyıklı adamlar dı galiba öyle bişiy koymuştu
  Kullanıcının profilini görüntüle
tugcem00
Tarih 27 Nisan 2008 03:47
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Moda Mesajlar: 12
burhan gibi dünya ahiret bir kocam olsa başka ne isterim bayılıyorum o adamın konuşmasına ya bir de yııwwrıım diyor ya benim bittiğim an Şahika desen ayrı bir komedi (ŞAŞURDUM ) bence izlemeyenler varsa izlesinler stres atmaya birebirler
denizZ
Tarih 28 Nisan 2008 22:44
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
yaprak dökümü'yle aynı saate denk gelmesi çok kötü ya yaprak dökümü gibi bir reşat nuri güntekin eserini avrupa yakası yüzünden kaçırmak istemiyorum. bazen tekrarına denk geliyorum avrupa yakasının, onun dışında izleyemiyorum ki ayırın bu saatleri ama yaa!!! biri beni duysun!
multeciyim
Tarih 28 Nisan 2008 22:48
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 519
reşat nuri'mi eseriyle alakası yok dizinin eğer okuduysanız...
buket09
Tarih 28 Nisan 2008 22:48
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
iki sevilen dizinin bir arada olması kötü oluyor tabiiki ama ben yinede avrupa yakasını izliyorumm...üzülmektense gülmeyi tercih ediyorum...
multeciyim
Tarih 28 Nisan 2008 22:50
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 519
Alkış Alkış
denizZ
Tarih 28 Nisan 2008 22:52
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
alakası olmadığını biliyorum. ama yine de belirli bir konusu olan bir dizi. kaçınca kaçıyor malesef, tekrarı da yok avrupa yakası herhangi bir gün izlense de güldürüyor insanı, bir bölümünün kaçması kayıp değil.
uyumsuzfani
Tarih 28 Nisan 2008 22:57
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
bir bölüm diğerinin takibi olmuyor genelde youtube dan izlesen bile yetiyor yaprak dökümüyse birebir uyarlama değil zaten sadece o kitaptan yola çıkılmış bunu dizinin yapımcılarıda sölüyor. benim romandaki gibi bir beklentim yok ayrıca buna rağmen iyi bir dizi gerçekten, izlerken hiç bir oyuncunun oyunculuğu beni delirtmiyor:)ama kabul fazla trajedi fakat olmicak olaylar değil hepside yaşanabiliyor
denizZ
Tarih 28 Nisan 2008 23:08
Site Ahalisi
Site Ahalisi
evet deniz, aynen katılıyorum fazla trajik olsa da gerçek dışı değil hiç biri. yaprak dökümünü izlerken kitap okuyormuş gibi hissedebiliyor insan, kaptırıyorsun kendini olaylara, kitap okurken ki gibi. ama avrupa yakası yaprak dökümünün reklam arasına sıkışabiliyor. bir kaç dakika bile olsa güldürüyor insanı.
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki