şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Diğer ~ pinhani
Yazar Mesaj
pelinn
Tarih 28 Nisan 2008 00:18
Mesaj konusu Re: pinhani
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 395
ben tutamıyorum kendimi
  Kullanıcının profilini görüntüle
denizZ
Tarih 30 Nisan 2008 00:07
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
pinhaninin müziği ve vokalistin sesi insanı gerçekten etkiliyor. siz "sınıf" dizisinin şarkısını dinlemiş miydiniz? o da çok etkileyici bence.
pelinn
Tarih 30 Nisan 2008 00:19
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 395
evet.. bencede çok güzel bir ses.şarkıda muhteşemdi.pinhani sanılmıştı ses ama değilmiş.MEHMET ERDEM
uyumsuzfani
Tarih 30 Nisan 2008 08:40
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
evet sınıf dizisinin şarkısı güzeldi gerçekten müzik sayesind eilgimi çekmişti sözler çok güzeldi,yorumda etkileyiciydi..
"herkes aynı hayatta kendini bişey sanma, nekadar çok bilirsen okadar bela başa,sen bilirsin aslında, aklımdan geçenleri,zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa" işte sözleri de böyledir ne kadar anlamlı öyle değil mi...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
bexex
Tarih 17 Temmuz 2008 03:06
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
sevmiyorum.çok itici geliyor.solistin sesini pek beğenmiyorum
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4