şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ zakkum
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 21 Şubat 2007 13:25
Mesaj konusu zakkum
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
Zakkum, ilk albümü "Zehr-i Zakkum"un kayitlarini tamamladi.Albümün 2007 Ocak ayi ortasinda piyasaya çıktı.Prodüktörlügünü Volkan Basaran`in gerçeklestirdigi albümde, Teoman, Seyyal Taner ve Fungu grubundan Zeynep Kaya ile yapilan birer de düet bulunuyor.

Eski adları Raindog şimdi ki adları Zakkum olan bu grubun ''çikolata'' adlı ilgi çekici klibi ekranlarda.

grup üyeleri:
yusuf demirkol-solist
cem senyücel-baterist
eren parlakgümüş-gitarist
emre yılmaztürk-basist
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizkizi
Tarih 25 Şubat 2007 03:29
Mesaj konusu Re: zakkum
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
sanki biraz the rasmus benzeri bişey olmuşlar..solistlerinin tavırları makyajı..
  Kullanıcının profilini görüntüle
jose
Tarih 13 Nisan 2007 15:52
Banlı
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Muğla Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 73
benzesinler türkiyeye yerli rasmus lazım
denizkizi
Tarih 13 Nisan 2007 20:44
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
ya olabilir örnek alabilirler hoşda olmuş ama kendilerine ait bi tarz olsa bence daha iyi olurdu....
metalANDgod
Tarih 14 Nisan 2007 12:21
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Aydın Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 117
yine aynı şey illa birilerine benzemesi mi gerekiyo.bu taklit olur.sonrada eleştirirsiniz kendilerine ait bir tarzları yok taklit grup falan diye.denizkızıne katılıyorum. sözlerde falan esinlenebilirler zaten her sanatçı(yazarlar, söz yazarları...) okudukları kitaplardan yada dinledikleri şarkılardan esinlenerek yeni beste yaparlar.ama okudukları şeykerin bikaç yerini değiştirip kendilerine adapte ederek yeni bişey oluşturmazlar.zakkum kandine haz bir grup ve türkiyeninde taklit rasmuslara ihtiyacı yok...
TOPRAK
Tarih 15 Nisan 2007 13:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
çikolata klibi dışında bi özentilerinide görmedim..aksine oldukça duygusal parçaları var..ben çok beğendim..
metalANDgod
Tarih 15 Nisan 2007 20:19
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Aydın Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 117
evet mesela ağlat beni,ahtapotlar,zehr-i zakkum çok güzel.zaten zehr-i zakkum şarkısında teomanla düet yapmışlar..

"son bir gece daha çirkin olalım
aynalara değil birbirimize bakalım
bir hayatı tutunamadık
gel ona bir son yazalım..."buda ahtapotlar şarkısının nakaratı...
sebocugothic
Tarih 6 May 2007 13:06
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: İstanbul Kayıt: May, 2007 Meslek: selimiye veteriner öğrencisi Mesajlar: 6
çok havalı bir grup gerek canlı yayında gerek se kendi gözlerimle gördüm sanki 40 yıldır bu piyasadalar çok dalgacı ve çok havalılar ve aşırı derecede ondan sevmem hatta nefret ederim

forumda seven insanlar var nefret ediyorum diye konuşmazsan seviniriz(denizkizi)
TOPRAK
Tarih 6 May 2007 15:46
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
40 yıldırda bu piyasadalar..ankarada ki bar geçmişleri oldukça eskiye dayalı..sevenleri hayranları sadık dinleyicileri var yıllardır..
ScouR
Tarih 6 May 2007 16:32
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Bursa Kayıt: May, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 236
fena değiller..ama pek fazla sevdiğimde söylenemez..
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki