şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ GAREZ
Yazar Mesaj
akasa
Tarih 23 Nisan 2008 19:55
Mesaj konusu GAREZ
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
Garez - The Grudge 2

Yönetmen: Takashi Shimizu
Senaryo: Stephen Susco, Takashi Shimizu
Oyuncular: Sarah Michelle Gellar, Amber Tamblyn, Edison Chen, Arielle Kebbel, Jennifer Beals
Filmin Türü: Drama, Korku
Yapımcı Firma: Columbia Pictures Corporation
Yapım Yılı: 2006
Yapım Ülkesi ABD:
Orijinal Dili: İngilizce, Japonca

Aubrey Davis yatalak anesi Bayan Davis'ten kız kardeşi karen'in japonya'da bir hastanede yatmakta olduğunu öğrenince onu almak için Japonya'ya gider. Kız kardeşinin aynı zamanda bir evi ateşe vermesi sonucu erkek arkadaşının ölmesine neden olduğundan soruşturma altındadır ve onu çıkarmak pek kolay değildir.Aubrey olayların içine daldıkça işin karanlık bir güç tarafından lanet altında olduğunu anlar. görünüşte birbiriyle alaksı olmayan bir çok kişi tehlike altındadır.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 24 Nisan 2008 19:43
Mesaj konusu Re: GAREZ
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
kötü bir filmdi sürekli birileri o tuhaf eve giriyor giren ölüyor giren ölüyor bu ne tuhaf iştir böyle yaa ne korktum ne gerildim sadece sıkıldım
denizZ
Tarih 28 Nisan 2008 20:55
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ben bu filmi 2005'e girerken yılbaşı gecesi izlemiştim. üç kız arkadaştık, yılbaşı gecesi için acayip planlarımız vardı! içecektik, dans edecektik ve gecenin karanlığına gömülüp korku filmi izleyecektik bu filmi bir övdüler bir övdüler ki biz de o heyecanla aldık, zamanı gelince korku moduna girip filmi izlemeye başladık. ha korktuk ha korkucaz dedik, birinci cd bitti. ikinci cd'yi takıcaz, aradık aradık yok? meğer ikinci cd diye birşey yokmuş!!!! yani öyle kaldık. eee hani korkmadık yaa dedik! bu muymuş yani olduk anlayacağınız. bu kadar saçma bir filmle yılbaşına girince insan ister istemez bozuluyor yani
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 28 Nisan 2008 21:45
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
aynen katılıyorum denizZ en saçma korku filmlerinden biriydi.. korkunç bir film i izlerken daha çok korkmuşumdur:)
denizZ
Tarih 28 Nisan 2008 21:47
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
doğru söylüyorsun bak düşününce ben de korkunç bir film'den daha çok korkmuşumdur
bOhEmZuLiK
Tarih 13 Haziran 2008 14:08
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
çok saçma bir korku filmdi benim için izledim hatta korktumda ama korkum gereksiz olduğunu sonradan anladım yani bir bozukluk vardı filmde ama neydi bilmiyorum saçma geldi bana
Soygaz
Tarih 13 Haziran 2008 15:57
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Saçma sapan korku filmlerinden bir diğeri işte.
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)