| Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ leon |
| Yazar |
Mesaj |
| buket09 |
 26 Nisan 2008 10:32
 leon |
|
|

Aktif Üye
Meslek: Öğrenci
|
Filmi yazan ve direktörlüğüne imzasını koyan Luc Besson. Filmin başrollerini ise: Jean Reno, Gary Oldman ve Natalie Portman paylaşıyor.
Leon; (Jean Reno) tek insani ilişkisini çiçeğiyle kurabilen, pek konuşmayan, siyah gözlüklerinin ardındaki insanı saklayan bir tetikçi. Matilda; (Natalie Portman) ailesi manyak bir narkotik polisi tarafından katledilen 12 yaşında bir kız. Ve tetikçiyi himaye eden bir mafya babası. Ailesini kaybeden Matilda kapı komşusu Leon'a sığınıyor, tetikçiye aşık oluyor ancak bir süre sonra Stansfield'la (Gary Oldman) karşılaşıyor. Sicilini kirletmeye niyeti olmayan Stansfield, New York Polis Teşkilatıyla birlikte bu iki temiz insanı öldürmek için ant içiyor. |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 26 Nisan 2008 17:21
 Re: leon |
|
|
Site Admin
|
shape of my heart :)
güzel filmdi |
| |
|
| |
 |
| denizZ |
 28 Nisan 2008 21:29
|
|

Site Ahalisi
|
bu film beni en etkileyen filmlerden biridir. bunu daha önce de yazmıştım, şebnem ferah'ın bir röportaj başlığındaydı. şebo da çok seviyormuş, çok multu oldum öğrenince
gerçekten etkileyici bir film, mutlaka izlenmeli diyorum ben!! benim film arşivimin olmazsa olmazı!
bunu anlatacak kelime bulamıyorum ama izleyenler anlayacaktır eminim |
| |
|
| |
|
| buket09 |
 28 Nisan 2008 22:03
|
|

Aktif Üye
|
evet bende sırf şebonun etkilendiği film diye izlemiştik selma ben birde selmanın ablası mükemmel bir film...filmin sonunda gözlerim kan şişmişti ağlamaktan:)yanımda peçeteler dağ gibi olmuşştu:) |
| |
|
| |
 |
| denizZ |
 28 Nisan 2008 22:09
|
|

Site Ahalisi
|
leon'un o cool karizması, saf bir çocuk gibi ama soğuk kanlı bir katil olması... insan direk etkileniyor! sonra matilda'nın yaşadıkları... matilda'nın loen'un hayatını etkileyişi... düşünürken bile boğazım düğüm düğüm oluyor |
| |
|
| |
|
| multeciyim |
 28 Nisan 2008 22:24
|
|

Forum Demirbaşı
|
ben duygusuz bir insan olduğumu bukete bakınca anladım bir paket peçete birter mi bir filmde yaa...iyikide filmin sonunda buketi görmüşüm yoksa gülmekten filme konsatre olamıycaktım
gerçekten sırrf şebnem etkilendi diye izledik iyikide izlemişiz güzeldi |
| |
|
| |
|
| denizZ |
 28 Nisan 2008 22:30
|
|

Site Ahalisi
|
şebnem ferah'ın sizi bu gibi şeylerde etkileyebilmesine şaşırıyorum ben
neyse ki olumlu etkileri oluyor. |
| |
|
| |
|
| multeciyim |
 28 Nisan 2008 22:31
|
|

Forum Demirbaşı
|
şebnem ferah bizim hayatımız olmuş,herşeye onuda katarız biz |
| |
|
| |
|
| buket09 |
 28 Nisan 2008 22:36
|
|

Aktif Üye
|
|
evet...hem şebnem ferahın olumsuz bir etkiside olamaz yanii...bu filmide şebnem ferah etkilendiğine göre güzel bir filmdir diye izledik...neden şaşırdın onuda anlamış değilim ... |
| |
|
| |
 |
| denizZ |
 28 Nisan 2008 22:36
|
|

Site Ahalisi
|
bu başlıkta tartışılacak bir konu değil ama yeri geldiği için söylemek istiyorum;
bir insanı yaptığı işte başarılı bulmak, takdir etmek, hayran olmak güzel bir şey tabi ki ama, bu insanı artık neredeyse hayatının bir parçası haline getirmek bence çok da doğru bir şey değil. |
| |
|
| |
|