Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ leon
Yazar Mesaj
buket09
Tarih 26 Nisan 2008 10:32
Mesaj konusu leon
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
Filmi yazan ve direktörlüğüne imzasını koyan Luc Besson. Filmin başrollerini ise: Jean Reno, Gary Oldman ve Natalie Portman paylaşıyor.

Leon; (Jean Reno) tek insani ilişkisini çiçeğiyle kurabilen, pek konuşmayan, siyah gözlüklerinin ardındaki insanı saklayan bir tetikçi. Matilda; (Natalie Portman) ailesi manyak bir narkotik polisi tarafından katledilen 12 yaşında bir kız. Ve tetikçiyi himaye eden bir mafya babası. Ailesini kaybeden Matilda kapı komşusu Leon'a sığınıyor, tetikçiye aşık oluyor ancak bir süre sonra Stansfield'la (Gary Oldman) karşılaşıyor. Sicilini kirletmeye niyeti olmayan Stansfield, New York Polis Teşkilatıyla birlikte bu iki temiz insanı öldürmek için ant içiyor.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 26 Nisan 2008 17:21
Mesaj konusu Re: leon
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1107
shape of my heart :)

güzel filmdi
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
denizZ
Tarih 28 Nisan 2008 21:29
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
bu film beni en etkileyen filmlerden biridir. bunu daha önce de yazmıştım, şebnem ferah'ın bir röportaj başlığındaydı. şebo da çok seviyormuş, çok multu oldum öğrenince
gerçekten etkileyici bir film, mutlaka izlenmeli diyorum ben!! benim film arşivimin olmazsa olmazı!
bunu anlatacak kelime bulamıyorum ama izleyenler anlayacaktır eminim
  Kullanıcının profilini görüntüle
buket09
Tarih 28 Nisan 2008 22:03
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
evet bende sırf şebonun etkilendiği film diye izlemiştik selma ben birde selmanın ablası mükemmel bir film...filmin sonunda gözlerim kan şişmişti ağlamaktan:)yanımda peçeteler dağ gibi olmuşştu:)
denizZ
Tarih 28 Nisan 2008 22:09
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
leon'un o cool karizması, saf bir çocuk gibi ama soğuk kanlı bir katil olması... insan direk etkileniyor! sonra matilda'nın yaşadıkları... matilda'nın loen'un hayatını etkileyişi... düşünürken bile boğazım düğüm düğüm oluyor
multeciyim
Tarih 28 Nisan 2008 22:24
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 521
ben duygusuz bir insan olduğumu bukete bakınca anladım bir paket peçete birter mi bir filmde yaa...iyikide filmin sonunda buketi görmüşüm yoksa gülmekten filme konsatre olamıycaktım
gerçekten sırrf şebnem etkilendi diye izledik iyikide izlemişiz güzeldi Rock
denizZ
Tarih 28 Nisan 2008 22:30
Site Ahalisi
Site Ahalisi
şebnem ferah'ın sizi bu gibi şeylerde etkileyebilmesine şaşırıyorum ben
neyse ki olumlu etkileri oluyor.
multeciyim
Tarih 28 Nisan 2008 22:31
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 521
şebnem ferah bizim hayatımız olmuş,herşeye onuda katarız biz Rock
buket09
Tarih 28 Nisan 2008 22:36
Aktif Üye
Aktif Üye
evet...hem şebnem ferahın olumsuz bir etkiside olamaz yanii...bu filmide şebnem ferah etkilendiğine göre güzel bir filmdir diye izledik...neden şaşırdın onuda anlamış değilim ...
denizZ
Tarih 28 Nisan 2008 22:36
Site Ahalisi
Site Ahalisi
bu başlıkta tartışılacak bir konu değil ama yeri geldiği için söylemek istiyorum;
bir insanı yaptığı işte başarılı bulmak, takdir etmek, hayran olmak güzel bir şey tabi ki ama, bu insanı artık neredeyse hayatının bir parçası haline getirmek bence çok da doğru bir şey değil.
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki