| Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ GAREZ |
| Yazar |
Mesaj |
| akasa |
 23 Nisan 2008 20:55
 GAREZ |
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Öğrenci
|
Garez - The Grudge 2
Yönetmen: Takashi Shimizu
Senaryo: Stephen Susco, Takashi Shimizu
Oyuncular: Sarah Michelle Gellar, Amber Tamblyn, Edison Chen, Arielle Kebbel, Jennifer Beals
Filmin Türü: Drama, Korku
Yapımcı Firma: Columbia Pictures Corporation
Yapım Yılı: 2006
Yapım Ülkesi ABD:
Orijinal Dili: İngilizce, Japonca
Aubrey Davis yatalak anesi Bayan Davis'ten kız kardeşi karen'in japonya'da bir hastanede yatmakta olduğunu öğrenince onu almak için Japonya'ya gider. Kız kardeşinin aynı zamanda bir evi ateşe vermesi sonucu erkek arkadaşının ölmesine neden olduğundan soruşturma altındadır ve onu çıkarmak pek kolay değildir.Aubrey olayların içine daldıkça işin karanlık bir güç tarafından lanet altında olduğunu anlar. görünüşte birbiriyle alaksı olmayan bir çok kişi tehlike altındadır. |
| |
|
| |
 |
| efsundeniz |
 24 Nisan 2008 20:43
 Re: GAREZ |
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
kötü bir filmdi sürekli birileri o tuhaf eve giriyor giren ölüyor giren ölüyor bu ne tuhaf iştir böyle yaa ne korktum ne gerildim sadece sıkıldım |
| |
|
| |
 |
| denizZ |
 28 Nisan 2008 21:55
|
|

Site Ahalisi
|
ben bu filmi 2005'e girerken yılbaşı gecesi izlemiştim. üç kız arkadaştık, yılbaşı gecesi için acayip planlarımız vardı! içecektik, dans edecektik ve gecenin karanlığına gömülüp korku filmi izleyecektik bu filmi bir övdüler bir övdüler ki biz de o heyecanla aldık, zamanı gelince korku moduna girip filmi izlemeye başladık. ha korktuk ha korkucaz dedik, birinci cd bitti. ikinci cd'yi takıcaz, aradık aradık yok? meğer ikinci cd diye birşey yokmuş!!!! yani öyle kaldık. eee hani korkmadık yaa dedik! bu muymuş yani olduk anlayacağınız. bu kadar saçma bir filmle yılbaşına girince insan ister istemez bozuluyor yani |
| |
|
| |
|
| uyumsuzfani |
 28 Nisan 2008 22:45
|
|

Site Ahalisi
|
|
aynen katılıyorum denizZ en saçma korku filmlerinden biriydi.. korkunç bir film i izlerken daha çok korkmuşumdur:) |
| |
|
| |
 |
| denizZ |
 28 Nisan 2008 22:47
|
|

Site Ahalisi
|
doğru söylüyorsun bak düşününce ben de korkunç bir film'den daha çok korkmuşumdur |
| |
|
| |
|
| bOhEmZuLiK |
 13 Haziran 2008 15:08
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
çok saçma bir korku filmdi benim için izledim hatta korktumda ama korkum gereksiz olduğunu sonradan anladım yani bir bozukluk vardı filmde ama neydi bilmiyorum saçma geldi bana |
| |
|
| |
|
| Soygaz |
 13 Haziran 2008 16:57
|
|

Forum Demirbaşı
|