| Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ avrupa yakası |
| Yazar |
Mesaj |
| buket09 |
 26 Nisan 2008 15:31
 Re: avrupa yakası |
|
|

Aktif Üye
Meslek: Öğrenci
|
hee evet tanrıverdiyi ofisten çıkarmak için şebnem ferah asağıda imza dağıtıyor demişti tanrıverdide hemen koşmuştu... |
| |
|
| |
 |
| efsundeniz |
 26 Nisan 2008 18:24
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
gülse birsel aklına koymuş şeboyu getirtecek her konuşmaya bir şebnem ferahı ekliyor facebook olayında bile şebnem ferah hayranı bıyıklı adamlar dı galiba öyle bişiy koymuştu |
| |
|
| |
|
| tugcem00 |
 27 Nisan 2008 03:47
|
|

Üye
Meslek: Moda
|
burhan gibi dünya ahiret bir kocam olsa başka ne isterim bayılıyorum o adamın konuşmasına ya bir de yııwwrıım diyor ya benim bittiğim an Şahika desen ayrı bir komedi (ŞAŞURDUM ) bence izlemeyenler varsa izlesinler stres atmaya birebirler |
| |
|
| |
|
| denizZ |
 28 Nisan 2008 22:44
|
|

Site Ahalisi
|
yaprak dökümü'yle aynı saate denk gelmesi çok kötü ya yaprak dökümü gibi bir reşat nuri güntekin eserini avrupa yakası yüzünden kaçırmak istemiyorum. bazen tekrarına denk geliyorum avrupa yakasının, onun dışında izleyemiyorum ki ayırın bu saatleri ama yaa!!! biri beni duysun! |
| |
|
| |
|
| multeciyim |
 28 Nisan 2008 22:48
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
reşat nuri'mi eseriyle alakası yok dizinin eğer okuduysanız... |
| |
|
| |
|
| buket09 |
 28 Nisan 2008 22:48
|
|

Aktif Üye
|
iki sevilen dizinin bir arada olması kötü oluyor tabiiki ama ben yinede avrupa yakasını izliyorumm... üzülmektense gülmeyi tercih ediyorum... |
| |
|
| |
 |
| multeciyim |
 28 Nisan 2008 22:50
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
| |
|
| denizZ |
 28 Nisan 2008 22:52
|
|

Site Ahalisi
|
alakası olmadığını biliyorum. ama yine de belirli bir konusu olan bir dizi. kaçınca kaçıyor malesef, tekrarı da yok avrupa yakası herhangi bir gün izlense de güldürüyor insanı, bir bölümünün kaçması kayıp değil. |
| |
|
| |
|
| uyumsuzfani |
 28 Nisan 2008 22:57
|
|

Site Ahalisi
|
|
bir bölüm diğerinin takibi olmuyor genelde youtube dan izlesen bile yetiyor yaprak dökümüyse birebir uyarlama değil zaten sadece o kitaptan yola çıkılmış bunu dizinin yapımcılarıda sölüyor. benim romandaki gibi bir beklentim yok ayrıca buna rağmen iyi bir dizi gerçekten, izlerken hiç bir oyuncunun oyunculuğu beni delirtmiyor:)ama kabul fazla trajedi fakat olmicak olaylar değil hepside yaşanabiliyor |
| |
|
| |
 |
| denizZ |
 28 Nisan 2008 23:08
|
|

Site Ahalisi
|
evet deniz, aynen katılıyorum fazla trajik olsa da gerçek dışı değil hiç biri. yaprak dökümünü izlerken kitap okuyormuş gibi hissedebiliyor insan, kaptırıyorsun kendini olaylara, kitap okurken ki gibi. ama avrupa yakası yaprak dökümünün reklam arasına sıkışabiliyor. bir kaç dakika bile olsa güldürüyor insanı. |
| |
|
| |
|