Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Mustafa hakkında herşey
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 29 Nisan 2008 18:41
Mesaj konusu Mustafa hakkında herşey
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1063
Yönetmen: Çağan Irmak
Senaryo: Çağan Irmak
Görüntü yönetmeni: Selahattin Sancaklı
Müzik: Mor ve Ötesi
Tür: aksiyon,gerilim
Yapım: Türkiye 2003 119 dakika

Senaristliğini ve yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı "Mustafa Hakkında Her Şey" gerilimi yüksek bir film.

Mustafa reklam şirketi sahibi genç bir işadamıdır. Karısı Ceren ve oğlu Kerem ile mutlu bir yaşam sürmektedir. Mustafa'nın genç ve güzel karısı Ceren bir gün yanında genç bir adamla trafik kazası geçirir. Genç adamın ağır yaralandığı kazada Ceren arkasında soru işaretleri bırakarak yaşama veda eder. Bir anda her şeyin kontrolünü kaybeden Mustafa için artık yaşam bilmecelerle doludur. Karısıyla kaza geçiren Fikret'i uygarlıktan uzak bir yere götürerek onunla kedi fare oyunu oynamaya başlar. Ancak Mustafa hiç farkında olmadan kendi yaşamına dair karanlık anları da çözmeye başlar ve bu O'nu acı bir itirafa kadar götürür.
  Kullanıcının profilini görüntüle
denizZ
Tarih 29 Nisan 2008 22:26
Mesaj konusu Re: Mustafa hakkında herşey
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
tam hatırlayamıyorum sahnelerini ama bu filmden çok etkilenmiştim. tv'de izlemiştim. araya reklam falan girince kopuyor ya olmuyor! bir gün cd alıp adam gibi izleyeceğim.
ama bu filmde de psikopat rolleri başarıyla yerine getirilmiş, alkışlıyorum gerçekten Alkış
pussuk
Tarih 29 Nisan 2008 22:28
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
nejat işleri bu film sayesinde çok sevmiştim gerçekten çok başarılı
uyumsuzfani
Tarih 29 Nisan 2008 22:45
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
evet bende çok beğenmiştim bir gerçek daha ortadaki fikret kuşkan ve nejat işler harika bir ikili.. izletiyorlar kendilerini;)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizZ
Tarih 29 Nisan 2008 22:48
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ikisi de sağlam rollerin adamı çünkü
o roller kolay kolay canlandırılamaz, ya çok çok iyi oyuncu olmak lazım ya da rol değil, gerçekten deli olmak lazım, ki bence ikisinde de bu iki özellik var
uyumsuzfani
Tarih 29 Nisan 2008 22:50
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
kesinlikle katılıyorum bence normal değiller:) zaten iyi bir oyuncu olmak için birazda normal olmamak gerekiyor
denizZ
Tarih 29 Nisan 2008 22:59
Site Ahalisi
Site Ahalisi
evet! ben de oyuncu olmayı çok isterdim. bunu her düşündüğümde oynayacağım rolün de sıradışı olmasını isterdim. benim hakkımda da her şey olsun isterdim!!!
TOPRAK
Tarih 30 Nisan 2008 09:34
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 963
mor ve ötesinin yaptığı film müziklerinin başarısıda unutulmaz..bir derdim var..
akasa
Tarih 30 Nisan 2008 12:56
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 541
beğendiğim filmlerden biri bende tv de izlemiştim gerçekten reklam girince olmuyo ya..
KoNtEs
Tarih 30 Nisan 2008 14:45
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 73
çok güzel bir filimdi gerçekten enteresandı
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki