Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ yüzme
Yazar Mesaj
pussuk
Tarih 22 Şubat 2008 17:56
Mesaj konusu yüzme
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
Yüzme sporu, uluslararası standartlarda boyutu olan (50 metre, 8 kulvar) havuzlarda bedenin kulaç ve ayak hareketlerinden başka bir yardım almadan, her yarışmacının kendi kulvarında, serbest, sırtüstü, kelebek ve kurbağa stillerinin her birinde veya dördü birden karışık olarak, 50, 100, 200, 400, 800, 1500 metrelerde bireysel veya ekip olarak yaptıkları yarışmaya denir.

Serbest stil yüzme
Kurbağalama yüzme
Kelebekleme yüzme
Sırtüstü yüzme
Yılan stil yüzme
Mürekkepbalığı stil yüzme

profosyenel olarak yada amoterce yaptığımız en sevilen sporlar arasındadır sanırım.
  Kullanıcının profilini görüntüle
umuts
Tarih 24 Şubat 2008 16:40
Mesaj konusu Re: yüzme
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 410
dediğin gibi, en sevilen sporlar arasında ben bir de yüzebilsem..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizZ
Tarih 25 Şubat 2008 10:14
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
umuts yüzemese de su üstünde kalabilmeyi başarıyor, hatta daha çok suyun altında başarılı

ben suda olmaya bayılıyorum!!! oturduğumuz sitede havuz olmasından dolayı çok şanslıyım, çocukken sabahtan akşama kadar havuzdaydım, eve sadece yemek yemeye gidiyordum. yana yana kapkara olmuştum, anneannem da bana "kömür çomağı" diyordu balık gibi oldum artık suda.
hala aynı sitede oturuyoruz ama artık bir yaz boyunca sadece 2-3 kere girebiliyorum havuza. çünkü bone zorunluluğu var ve bundan hiç hoşlanmıyorum!
theconqueror
Tarih 25 Şubat 2008 11:02
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
yüzme bence bir spordan çok tutkudur.vede benim en büyük tutkularımdandır.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
bOhEmZuLiK
Tarih 27 Şubat 2008 16:04
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 516
bir insan bu kadarmı beceriksiz olur(ben)
bodruma gittiğimde azdaha boğuluyordum
ama sonunda yüzmeyi öğrendim
azim böyle birşey olsa gerek
rockerangel3
Tarih 29 Nisan 2008 19:22
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 115
en iyi ve severek yaptığım şeylerden biridir yüzmekk..
multeciyim
Tarih 29 Nisan 2008 23:18
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
en korktuğum vee hiç yeltenemeyeceğim bir tutku...
denizZ
Tarih 30 Nisan 2008 00:03
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
yaa siz benim başıma geleni bilseniz
8 yaşındaydım, mersin ünv.'nin yüzme kampı vardı kıbrıs'ta, gidiş geliş ayrı bir maceraydı ama orda yaşadığım korkunç bir olay vardı. aslında yaşadığım dememem lazım, öldüğüm desem daha doğru!
yüzme bilmiyordum ama suyun üstünde kalabiliyordum. denizde, kıyıda bir kaya vardı, balıklama atlamaya özeniyordum abilerimden ablalarımdan. bir iki denemeden sonra baktım olacak gibi değil, bu sefer dedim süper atlayacağım! ben bunları düşünürken havadaymışım, inene kadar dalga gelmiş ve.... gitmiş? ben tam başımın üstüne, tam anlamıyla balıklama çakıllara daldım! kıyıya çıktığımda nefes almakta çok zorlanıyordum, ki babamla göz göze gelince zaten olduğum yere yığılmışım. kalbim durmuş. babam bana kalp masajı yapmış ve ikinci kez bana can vermiş
orda benim kalbimin durduğunu bana yıllar sonra söyledi. annem de geçenlerde öğrendi bunu
ve ben o zaman yaşadığım şeye rağmen hala o suya girip yüzmeye çalışıyordum, hatta balıklama atlamaya hala deli gibi hevesleniyordum ama... enegelleniyordum tabi

su benim için vazgeçilmez bir şey! suda olmak bambaşka bir şey! suyun altında nefes alabilsem, bir süre orda yaşamak isterdim...
pussuk
Tarih 30 Nisan 2008 15:23
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
ben hayatta balıklama atlamam zaten atlayamıyorum birde senin anlattığın gibi bir olayın başıma gelmesinden korkuyorum ama sana katılıyorum nefes alabilsem suda yaşamak isterdim
denizZ
Tarih 30 Nisan 2008 23:27
Site Ahalisi
Site Ahalisi
ben mesela deniz kıyısında falan yürürken, limanda, marinada ya da öyle bir yerde işte, denizden acayip korkarım, kıyısına bile yaklaşamam! hatta düşsem, korkudan ölürüm heralde
ama tüm bunlara, yaşadıklarıma rağmen, yüzme tutkuma engel olamıyorum!
mersinde kızkalesi diye bir yer var, bilenler bilir zaten, oraya kadar yüzerek gidip gelmiştim. denizdeyken tek korkum içinde ne olduğunu bilmeden yüzmek. gözlük takıp daldım mı problem yok, hatta mükemmel! nefesimi carettalar kadar çok tutamadığım için sinir oluyorum o zamanlar. onlarla beraber yüzmek müthiş bir duygu

suyu seviyorum!
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki