Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ can sıkıntısı için..
Yazar Mesaj
multeciyim
Tarih 10 Mart 2008 17:15
Mesaj konusu Re: can sıkıntısı için..
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
keman için küçük yaşı öneriyorlar doğruluk payı varmı yoksa her yaşta çalınabilinir mi?bu yaz kursuna gitmeyi düşünüyorumda bilgi verirsen iyi olur birde bişey daha konudan uçtum ama maruz gör kemanın yayından çıkan tüy de kansere yol açıyormuş....ben napıyım şimdi
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 10 Mart 2008 19:26
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Ya aslında her yaş olur da şimdi anlatması uzun sürer:) ,siz msn ekleyin orda anlatırım ben yoksa konuyu iyice başka bi boyuta getiricez:):) Herşeyi detaylı olarak anlatırım ben orda:Pp (Eda'dan inciler:):) )
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 11 Mart 2008 20:02
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
teşekkürler.....
tugcem00
Tarih 27 Nisan 2008 03:32
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Moda Mesajlar: 12
takarım kulaklığımı geçerim odama başlarım ağlamaya bişeyler döverim örn. yastık oyuncak vs. sonra geçer benim sıkıntım geçmezse biraz daha ağlarım ve kankamı çağırırım
akasa
Tarih 27 Nisan 2008 21:03
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
valla genelde her an yapcak bişiyim olduğu için pek fazla sıkılmam ama eğer sıkılırsam çikolata-lolipop-pasta falan yerim televizyonun başına oturup arkadaşlara mesaj çekerim.
gzm
Tarih 29 Nisan 2008 20:13
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
valla benim cansıkıntım için çözüm çok kolay ve sabit ; MÜZİK VE DENİZ ..kendimden geçiyorum..
denizZ
Tarih 29 Nisan 2008 22:52
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
hangi can sıkıntısına iyi gelmez ki müzik! müzik ruhun gıdası diye boşuna dememişler değil mi
can sıkıntısı için her zaman geçerli olan tek şey müzik gerçekten. onun dışında ben canım sıkılınca film izlemeyi çok seviyorum. tek başıma odamda, yatağıma uzanıyorum, ışığımı da kaptıyorum tabi, bir de cd değiştirme derdi olmasa acayip kaptırıyorum kendimi ama...
DarkAges
Tarih 8 May 2008 17:58
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
valla herzaman farklı şeyler gelir aklıma eğer sıkılmaktan bile sıkılmaya başladıysam uyurum (=
bexex
Tarih 20 Temmuz 2008 18:38
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 103
benim canım sıkıldığında uzanırım yatağıma tavana bakarım gülerim
avriListt
Tarih 21 Temmuz 2008 16:41
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Samsun Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 91
benim bir arkadaşım vardı sürekli msne takılıyordu.okuldan geliyodu giriyodu okula gitmeden giriyodu yemek yemeyip msn giriyodu sonra ailesi ona bilgisayarı yasakladı şimdi telefona sardı günde 100-200 kontür filan harcıyor...
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki