Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ masa tenisi
Yazar Mesaj
denizZ
Tarih 29 Nisan 2008 23:31
Mesaj konusu Re: masa tenisi
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ben kırk yılda bir elime raketi alıyorum, ama masa da oynaması kortta oynaması kadar zor değil, hemen kavrıyorum. bir kere kortta oynamayı denemiştim kampüste, işte o zaman bir vurmuştum topa... gidiş o gidiş....
  Kullanıcının profilini görüntüle
pussuk
Tarih 30 Nisan 2008 15:25
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
kortta oynamak zor oluyor vuruş gücünü ayarlaman gerekiyor bende masada zorlanıyorum alan dar geliyor sanırım
denizZ
Tarih 30 Nisan 2008 23:14
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
masadan korta geçişte toparlanmak zor oluyor hakikaten masada oynamak bana daha iyi geliyor. aslında bana da bazen yetmiyor, keşke biraz daha büyük olsa şu masa diyorum
pussuk
Tarih 30 Nisan 2008 23:16
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
evet ya neden okadar küçükkü
denizZ
Tarih 30 Nisan 2008 23:29
Site Ahalisi
Site Ahalisi
ben küçükken oyalanmak için duvarda oynardım, işte o zaman yer problemi olmuyor vur vurabilidiğin kadar, bitmeyen bir duvar ve sen... süper!
pussuk
Tarih 30 Nisan 2008 23:31
Aktif Üye
Aktif Üye
iyi fikir ama evde oynatmazlar bana hem kedi var topa vurarım top geri gelmez kedim yakalar
denizZ
Tarih 30 Nisan 2008 23:44
Site Ahalisi
Site Ahalisi
bizde de köpek var. zaten o zamandan beri oynayamıyorum ama dışarda deneyebilirsin, çok eğlenceli
pussuk
Tarih 1 May 2008 13:33
Aktif Üye
Aktif Üye
bi denemek lazım bahçede olabilir
denizZ
Tarih 1 May 2008 20:35
Site Ahalisi
Site Ahalisi
çok eğlenceli olacak bak görürsün hatta bunu ayrı bir spor olarak geliştirebiliriz: kort, masa ve en son da duvar tenisi
pussuk
Tarih 1 May 2008 22:05
Aktif Üye
Aktif Üye
efe gibi olduk:D yeni yeni fikirler buluyoruz bravo bize
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki