şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Buluşmaları ~ mersin konser öncesi buluşma
Yazar Mesaj
denizZ
Tarih 29 Nisan 2008 21:56
Mesaj konusu Re: mersin konser öncesi buluşma
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
umut'la konuştuğunuzu tabi ki biliyorum, benden kaçar mı sence ben de geliyorum istasyona. masa kapma olayımız olacağını zannetmiyorum. genelde rahat oluyor ADESE. olmazsa da hep beraber önünde buluşup hiç içeri girmeden foruma gideriz.

bir de ben bunu diğer arkadaşlar için de söylemiştim ama onlardan hiç ses çıkmıyor. bir tek sen ve efsun varsınız. diğerleri?
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 29 Nisan 2008 23:08
Site Admin
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1154
benim durumum muamma. konser günü de gelebilirim bir önceki gün de. yola çıkarken bir şekilde ulaşırım elbet. programı istediğiniz gibi yapın. orda yanında kalacağım arkadaş az çok biliyodur :) uygun yolu gösterir
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 29 Nisan 2008 23:15
Site Admin
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1154
bu arada melisin site üzerinde benim kadar yetkisi vardır. benim yapacağım uyarıyı benden önce görüp yapmış :) özel bilgiler içeren konuşmalar için özel mesaj kullanma yetkisine ve hakkına sahipsiniz gençler :) neyse kısacası gerginlik çıkmasına gerek yok ufak şeyler bunlar :)
uyumsuzfani
Tarih 30 Nisan 2008 07:35
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
arkdaşlar mersin buluşma proğramını tekrar ediyorum
saat:14.00 da mersin adesa önünde buluşulacak..adesaya gelmekte sorun yaşayanlar bildirirlerse çözüm üretilecektir.

buluşmadan sonra saat:16.30 ile 17.00 saatleri arasında konser alınında bulunulacaktır. adanadan gelmek isteyen arkdaşlar ise adana istasyonundan 12:20 mersin trenine binebilirler istasyonda 13.30 karşılanacaklardır.

gelecekler:
sinan
efsun
umuts
denizZ
uyumsuzfani
gLac1a
cyp
bu kişiler dışında proğrama katılacaklar msjlarınızı bekliyoruz:)
jelinist
Tarih 30 Nisan 2008 12:35
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 33
konser alanına gidiş geç değil mi?
efsundeniz
Tarih 30 Nisan 2008 14:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
olmadı buluşmadan sonra ünv. gidip orada da muhabbete devam edebiliriz sanırım ama zaten ne kadar erken de gitsek orası çok kalabalık olacak bu arada sen de buluşmaya katılıyor musun ??
jelinist
Tarih 30 Nisan 2008 14:48
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 33
saat 14:00de olduğu için gelemeyebilirim ama konser alanında kaynaşabiliriz arkadaşlarım da gelecek
efsundeniz
Tarih 30 Nisan 2008 14:49
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
hmm tamam eeh artık pankartı görünce gelirsin
jelinist
Tarih 30 Nisan 2008 14:50
Üye
Üye
biz de küçük çapta pankart hazırlıyacağız arkadaşlarla
efsundeniz
Tarih 30 Nisan 2008 14:52
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
aaa ne güzel ben de şebom için birşeyler yazılı olan bir pankart hazırlıyacağım küçük çapta
4. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki