Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Hatırla Sevgili
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 26 Nisan 2008 18:27
Mesaj konusu Re: Hatırla Sevgili
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
bu haftaki bölümü harikaydı bir yandan gözlerim doldu bit yandanda acayip öfkelendim nasıl böyle şeylere insanlar göz yumarlar nasıl bir ülkede yaşıyoruz diye düşünüyorum bu diziyi izlerken ve bu dizi sayesinde deniz gezmiş ve arkadaşları hakkında bilmediğim şeyleride öğrendim ve onlar hakkında yeni bir kitaba başladım teşekkürler hatırla sevgili
  Kullanıcının profilini görüntüle
serkan4033
Tarih 30 Nisan 2008 18:43
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 26 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Mesajlar: 1
bu dizi için söylenecek tek söz var mükemmel ötesi .... yapımcılarına çook teşekkür ederim
zyssebo
Tarih 26 May 2008 19:43
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: İstanbul Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
tek kelimeyle mükemmel.gerçi bugüne kadar nasıl izin verdiler o dizinin yayınlanmasına hala şaşıyorum neyse ki herşeye rağmen devam etti ve 80le de bitiriyor en güzel yerinde hem de .umarım bunları hiçbir zaman unutmayız yani diziyle sınırlı kalmaz...
bOhEmZuLiK
Tarih 13 Haziran 2008 15:04
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
izlerdim eskiden deniz öldü dizi bitti benim için yani deniz gezmişin kısmını merak ediyordum bir de adnan menderesin idamını izledim ikisini de
babam diyor ki çoğunu benzetmişler. adnan menderes, deniz gezmiş, mahir,hüseyin vs .. bayağı bir benzetmişler diyor babam. ama nedendir bilmiyorum ama o dizideki aşkları sevemedim gitti yani o dizide aşk iyi durmuyor bence genelde izlensin diye koymuşlar bu sefer de asıl anlatılmak istenen karışıyor bence benim fikrim
bir de deniz gezmişin idama giderken arkadaşları onun için ıslıkla çaldı istediği müziği çok ağladım ve o müziği çok seviyorum çok hoş bir müzik
merwe23
Tarih 13 Haziran 2008 16:26
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 65
ben bu filmin her bölümünde ağlıyordum ya çok acıklı bir film 68 kuşağının neler yaşadığını anlatıyor
SEBOOseda
Tarih 14 Haziran 2008 16:24
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kahramanmaraş Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
ya gerçekten çok iyi bir diziydi son bölümüne kadar hep izledim ama beğenmediğim tarafı kominizmi çok savunuyor olması keşke biraz daha tarafsız olsaydı
TOPRAK
Tarih 20 Haziran 2008 07:41
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 963
kominizm değil komünizm..hem bu dizi o zamanın gerçekleri..sende kahramanmaraşta oturuyormuşsun..orada olan ve tarihe geçen olayları biliyorsundur..zaten dizidede işlediler..dizi dediğin gibi başka tarafta olsaydı emin ol şimdiki kadar beğenmezdin..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
merwe23
Tarih 20 Haziran 2008 13:16
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 65
aya gidilecek
daha da ötelere,
teleskopların bile görmediği yere.
ama bizim dünyada ne zaman kimse aç
kalmayacak,
korkmayacak kimse kimseden,
emretmeyecek kimse kimseye,
yermeyecek kimse kimseyi,
umudunu çalmayacak kimse kimsenin?

işte ben komünistim bu soruya karşılık
verdiğim için.
NAZIM HİKMET RAN

bu sorulara cevap veremeyen görüşleri savunmak yada sırf taraflı yayın yapmak için bunları göz ardı etmek olmazdı iyi ki de dizi taraflı yayın yaptı
uyumsuzfani
Tarih 20 Haziran 2008 13:24
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
doğrular yalın bir şekilde anlatılınca hep birilerinin canını yakmıştır zaten, bu dizide doğruları net bir şekilde anlattığı için hem haksızlığa uğrayanların canını yaktı yarasına tuz bastı,hemde bu haksızlıklarda byük rol oynayanların canını sıktı....kimse elinin kanını itiraf etmez zaten...ayrıca bu dizinin devamı niteliğinde tekrar yeni bir dizi geliyormuş arkadaşlar...yapımcı senarist yine tomriks giritlioğlu bizleri tekrar ekran başına bağlicak yine gözlerimizden yaşları süzdürüp yüreğimizdeki öfkeyi hüznü deşecek anlaşılan....ama birilerinin bunları taze tutması gerekiyorki unutulmasın...vicdanlar hiçbirzaman rahat kalmasın..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Önceki  1, 2