| Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Hatırla Sevgili |
| Yazar |
Mesaj |
| efsundeniz |
 26 Nisan 2008 18:27
 Re: Hatırla Sevgili |
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
bu haftaki bölümü harikaydı bir yandan gözlerim doldu bit yandanda acayip öfkelendim nasıl böyle şeylere insanlar göz yumarlar nasıl bir ülkede yaşıyoruz diye düşünüyorum bu diziyi izlerken ve bu dizi sayesinde deniz gezmiş ve arkadaşları hakkında bilmediğim şeyleride öğrendim ve onlar hakkında yeni bir kitaba başladım teşekkürler hatırla sevgili |
| |
|
| |
|
| serkan4033 |
 30 Nisan 2008 18:43
|
|

Yeni Üye
|
|
bu dizi için söylenecek tek söz var mükemmel ötesi .... yapımcılarına çook teşekkür ederim |
| |
|
| |
|
| zyssebo |
 26 May 2008 19:43
|
|

Yeni Üye
Meslek: Öğrenci
|
tek kelimeyle mükemmel.gerçi bugüne kadar nasıl izin verdiler o dizinin yayınlanmasına hala şaşıyorum neyse ki herşeye rağmen devam etti ve 80le de bitiriyor en güzel yerinde hem de .umarım bunları hiçbir zaman unutmayız yani diziyle sınırlı kalmaz... |
| |
|
| |
|
| bOhEmZuLiK |
 13 Haziran 2008 15:04
|
|

Site Ahalisi
|
izlerdim eskiden deniz öldü dizi bitti benim için yani deniz gezmişin kısmını merak ediyordum bir de adnan menderesin idamını izledim ikisini de
babam diyor ki çoğunu benzetmişler. adnan menderes, deniz gezmiş, mahir,hüseyin vs .. bayağı bir benzetmişler diyor babam. ama nedendir bilmiyorum ama o dizideki aşkları sevemedim gitti yani o dizide aşk iyi durmuyor bence genelde izlensin diye koymuşlar bu sefer de asıl anlatılmak istenen karışıyor bence benim fikrim
bir de deniz gezmişin idama giderken arkadaşları onun için ıslıkla çaldı istediği müziği çok ağladım ve o müziği çok seviyorum çok hoş bir müzik |
| |
|
| |
|
| merwe23 |
 13 Haziran 2008 16:26
|
|

Üye
|
ben bu filmin her bölümünde ağlıyordum ya çok acıklı bir film 68 kuşağının neler yaşadığını anlatıyor |
| |
|
| |
|
| SEBOOseda |
 14 Haziran 2008 16:24
|
|

Yeni Üye
|
ya gerçekten çok iyi bir diziydi son bölümüne kadar hep izledim ama beğenmediğim tarafı kominizmi çok savunuyor olması keşke biraz daha tarafsız olsaydı |
| |
|
| |
|
| TOPRAK |
 20 Haziran 2008 07:41
|
|

Yönetici
|
|
kominizm değil komünizm..hem bu dizi o zamanın gerçekleri..sende kahramanmaraşta oturuyormuşsun..orada olan ve tarihe geçen olayları biliyorsundur..zaten dizidede işlediler..dizi dediğin gibi başka tarafta olsaydı emin ol şimdiki kadar beğenmezdin.. |
| |
|
| |
 |
| merwe23 |
 20 Haziran 2008 13:16
|
|

Üye
|
aya gidilecek
daha da ötelere,
teleskopların bile görmediği yere.
ama bizim dünyada ne zaman kimse aç
kalmayacak,
korkmayacak kimse kimseden,
emretmeyecek kimse kimseye,
yermeyecek kimse kimseyi,
umudunu çalmayacak kimse kimsenin?
işte ben komünistim bu soruya karşılık
verdiğim için.
NAZIM HİKMET RAN
bu sorulara cevap veremeyen görüşleri savunmak yada sırf taraflı yayın yapmak için bunları göz ardı etmek olmazdı iyi ki de dizi taraflı yayın yaptı |
| |
|
| |
|
| uyumsuzfani |
 20 Haziran 2008 13:24
|
|

Site Ahalisi
|
|
doğrular yalın bir şekilde anlatılınca hep birilerinin canını yakmıştır zaten, bu dizide doğruları net bir şekilde anlattığı için hem haksızlığa uğrayanların canını yaktı yarasına tuz bastı,hemde bu haksızlıklarda byük rol oynayanların canını sıktı....kimse elinin kanını itiraf etmez zaten...ayrıca bu dizinin devamı niteliğinde tekrar yeni bir dizi geliyormuş arkadaşlar...yapımcı senarist yine tomriks giritlioğlu bizleri tekrar ekran başına bağlicak yine gözlerimizden yaşları süzdürüp yüreğimizdeki öfkeyi hüznü deşecek anlaşılan....ama birilerinin bunları taze tutması gerekiyorki unutulmasın...vicdanlar hiçbirzaman rahat kalmasın.. |
| |
|
| |
 |