Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ yüzme
Yazar Mesaj
pussuk
Tarih 30 Nisan 2008 23:33
Mesaj konusu Re: yüzme
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
millet gece girer denize hep girmek isterim ama hayatta yapamam göremiyorum ya ölürüm korkudan
  Kullanıcının profilini görüntüle
denizZ
Tarih 30 Nisan 2008 23:43
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
gece denize değil ama havuza girmiştim, normal bir şey tabi ama birden elektrikler kesilmişti! ben de tam o anda suyun altındaydım, çıktım, kapkaranlık, allallaa diyorum, acaba hala suyun altındayım da haberim mi yok halbuki zaten gözlerim açık dalıyorum
karanlıkta yüzmek korkutucu olduğu için çok heyecanlı! az önce yüzdüğün yerde bir şey olmadığını bile bile insan korkuyor ve saçma olduğunu bildiği için de gülüyor ister istemez
pussuk
Tarih 1 May 2008 13:32
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
kesinlikle katılıyorum sana
esma25
Tarih 14 May 2008 15:03
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Yurt Dışı Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
en korktuğum şey yüzmek bir türlü öğrenemedim şunu ya
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 14 May 2008 17:06
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
gece denize girmek hem heyecanlı hem de korkutuyor tabii mersin suları tuzlu olduğundan gözlerimi çok yakıyor o yüzden havuz da yüzmek tercihimdir ve yüzmek benim içi ayrı bir zevktir bıraksalar akşama kadar havuzda kalırım
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Önceki  1, 2