şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Buluşmaları ~ mersin konser öncesi buluşma
Yazar Mesaj
umuts
Tarih 1 May 2008 11:07
Mesaj konusu Re: mersin konser öncesi buluşma
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 415
burcu sende bize katılsan iyi olur ne güzel kalabalık oluruz saat 15'de orda olabilirsen çok güzel olur, değilse bizi bulman çok zor olur o kalabalıkta! istersen birimiz'in telefon numarasını verelim sana ordan ulaşırsın, yalnız dolaşma orda
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
jelinist
Tarih 1 May 2008 16:07
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 33
15:00 de gelmeye çalışacağım ama yetişemezsem ben sizi bulurum ya telefon getirmeyi düşünmüyorum pek elimde sarı pankartlar olacak 5 arkadaşımla beraber geleceğim...

siz kaç kişi geliyorsunuz?
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 1 May 2008 16:25
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
7 kişiyiz fakat ileryen saatlerde sayımız artacak:)
jelinist
Tarih 1 May 2008 16:26
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 33
ben de tarif edeyim yine kendimi; siyah giyineceğim ben. sarı yaldızlı da nike olacak ayağımda
--
yaa ben size yetişemeyeceğimi düşünüyorum ama kafaya koydum bulacağım yarın sizi
uyumsuzfani
Tarih 1 May 2008 16:35
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
tamam bul bizi zaten sana mesajda tarif ettim kendimi ona göre:) bulmazsan kırılırım olmadı anos ettiririz şeboistler filan yere gibi
jelinist
Tarih 1 May 2008 16:42
Üye
Üye
yaa hani saat 15:00 de buluşacaksınız ya sonra konsere giriş yerinde mi bekleyeceksiniz
--
bulacağım sizi inşallah
uyumsuzfani
Tarih 1 May 2008 16:55
Site Ahalisi
Site Ahalisi
yaa biz medikonun önünde buluşacağız, büyük ihtimal önce bir cafe de otururuz çünkü yol yorgunluğu ve açlığı olacak:)o da fen edebiyat fakültesinin oralar olabilir ya da direk vadi ye gideriz
jelinist
Tarih 1 May 2008 17:04
Üye
Üye
kapıyı yarım saat kala açarlar
uyumsuzfani
Tarih 1 May 2008 17:19
Site Ahalisi
Site Ahalisi
ondan sonra da bir itiş kakış hücum başlar tahminen
jelinist
Tarih 1 May 2008 17:20
Üye
Üye
öyle olur ya
6. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki