Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Gündem ~ Eurovision'a Mor ve Ötesi gidecek
Yazar Mesaj
SeBoDeLiSi
Tarih 14 Nisan 2008 20:46
Mesaj konusu Re: Eurovision'a Mor ve Ötesi gidecek
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 745
bence de güzel olur
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
nrcnsncr
Tarih 24 Nisan 2008 22:01
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: Bursa Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
bence şebo katılsaydı daha iyi olurdu ama neyse mor ve ötesinin işi zor valla eurovisionda iyi birçok sanatçı var kalbimiz seninle mor ve ötesi
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 24 Nisan 2008 22:17
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1093
töbe de şebo umarım asla katılmaz bu tür bir organizasyona.

mvö seçilmeden önce şebonun katılması konusunda baya tartışmıştık sitede. umarım öyle talihsiz birşey yapılmaz asla!
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
buket09
Tarih 24 Nisan 2008 22:22
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
evet ya yok katılmasın zaten ben mvö katılmasınıda istemiyordum. şebo kesinlikle katılmasın yok yok düşüncesi bile kötü
pelinn
Tarih 24 Nisan 2008 22:48
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 308
eğer böyle bişey olsaydı (şebo gitseydi eurovisiona) bende çok üzülürdüm eurovisiona giderken herkes destek veriyor sanatçıya ama 1.olamadığında işi çok zor maalesef. halkın tepkisi verdiği destekten daha büyük oluyor
multeciyim
Tarih 24 Nisan 2008 23:05
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 519
bu ne şiddet bu celal...katılmıyor zatennn
missaylin
Tarih 2 May 2008 14:25
Üye
Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Çorum Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğretmen Mesajlar: 22
gereken değer verildiğinde böyle organizasyonlar çok iyi bence ama şu andaki durum pek iç açıcı değil . mor ve ötesine başarılar diğerleri iyi olduğu için değil içlerinde en iyilerinden biri olduğu için işleri zor...
TOPRAK
Tarih 4 May 2008 16:03
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 963
mor ve öteside katılmıycam demişti..büyük konuşmamak lazım hele hele büyük yorum hiç yapmamak lazım..
mustigemlik
Tarih 4 May 2008 16:57
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Bursa Kayıt: May, 2008 Meslek: Diğer Mesajlar: 38
kişisel görüşümdür ben eurovisiona sertabtan sonraki hiç bir şarkının iyi olduğunu düşünmüyorum... bu seneki de dahil...
buket09
Tarih 4 May 2008 17:01
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
bence şarkı çok güzel süreklide dinliyorum yani ama bu yarışmada şarkının güzelliğine bakmıyorlar ...
12. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 19, 20, 21  Sonraki