Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ fenomen
Yazar Mesaj
akasa
Tarih 3 May 2008 17:41
Mesaj konusu fenomen
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 542
arkadaşlar bu program hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Soygaz
Tarih 5 May 2008 16:44
Mesaj konusu Re: fenomen
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 675
Acayip bir yarışma... Dikkat çekici..
efsundeniz
Tarih 5 May 2008 18:14
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
fazla izleyemedim sevmedim sanki işlerin içinde başka iş var :)hatta bir bölümününde böyle birşey olduğunu fox kanıtlamıştı
  Kullanıcının profilini görüntüle
Sebomyna
Tarih 6 May 2008 15:42
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 116
Bir kez denk geldim ve gerçeklik payı ne kadardır kestiremedim açıkçası ama ilginç bir program.
akasa
Tarih 6 May 2008 15:49
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 542
adamın biri kendini öldürdü sonra diriltti ya orda nerdeyse ben ölüyodum ya acayip heycanladım..
sinan
Tarih 6 May 2008 15:58
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1095
haha ciddi misin :)) programı duymadım izlemedim ama bu tür şeylerse gülerim sadece
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
akasa
Tarih 6 May 2008 16:06
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
ya valla gerçekten makinanın adını hatırlamıyorum kalp atışlarını gösteren makinaya bağladılar durdu resmen ya valla hatta sağlık ekipleri falanda vardı bi konuk nabzına baktı gerçekten..
efsundeniz
Tarih 6 May 2008 16:33
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
birde 30sn mi ne durdu zaten 45 saniyede adamın işi biter nasıl oluyorda 30sn duruyor ve beyni dahil hiçbir yerinde bir hasar oluşmuyor saçma birşeyler var ama çözemedim:D
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 6 May 2008 16:51
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
sinan çetin denen zattı sevmiyorum pek bu tarz proğramları yaparak harcıyo bence yönetmenliğini hoşlanmadım proğramdanda o ölip dirilen adamı izlerkende güldüm hareketlerine ve ordaki hemşireye:) allahtan sadece 5 dkkamı harcadım daha fazlasını harcasaydım eğer vicdanım rahatsız olurdu
umuts
Tarih 6 May 2008 16:59
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 390
bende bir kere denk geldim o da bahsettiğiniz bölümdü sanırım, kalbini durduran şahıs,önce açıklama yapılmıstı sanki,gerçekten de nabzına hakim olabilen insanlar var nabzını düşürdü ve en sonunda sıfırladı onu bağladıkları aletin adı sanırım " E.K.G". aslında kalp hala çalışıyor fakat çok az bir seviyede olduğu için makina bunu algılayıp dışarı yansıtamıyor..böyle birşeyler sanırım.
birde kaşık yamultma var,ben inanmıyorum ama seyircilerde yamulttu ?,rakamlarla oyun yapan adama ise hayran kaldım her seferinde 91'e ulaştı. ilginç bir program fakat ne kadar gerçek kanaat getiremedim buna..
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
1, 2, 3  Sonraki