ya aslında ben özenti diyenlerede bir yerde hak veriyorum.çünkü gerçekten sırf özendiği için rockçı gibi davranmaya giyinmeye çalışan çok kişi var.....rock nedir?bir kaç tane rock müzik yapan sanatçı söyle desen cevap vermekte zorlanacak.hatta cevap veremeyecek.öyle özenti insanlar malesef günümüzde çok var....o yüzden o tür insanları görüpte özenti diyen insanlara kızsamda pek birşey diyemiyorum.özenti olan insanlara bilhassa daha fazla kızıyorum...çünkü onlar yüzünden belkide bizleri gören insanlarda bize özenti diyor....
evet aslında sende haklısın
mesela benim dış görünüşüm pekde bir rock dinleyen biri gibi gözükmüyorum ama rock nedirin cevabını bilenlerdenm
işte dediğin gibi özenti olanda çok oluyor bu ülkede
ama dilediği gibi giyenenlerede özenti diyolar yaa
Re: metali gürültü kirliliği olarak kabul ediyorlar ???
Aktif Üye Yaş: 18Cinsiyet: Burç: Nerden: EskişehirKayıt: May, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 148
bence müzik herkesin ruhuna giydiği bi kıyafet ve herkesin zevki farklı olduğuna göre kıyafetide farklı olacaktır kişiliğine hangisini uygun görüyorsan yaparsın he tabi bide kişiliğine özentiliği yakıştıranlarda var onlara diyebilcek bi sözüm yok umarım kendilerini bulurlar herkes herkesin sevdiğini sevmek zorunda değil umarım onlarda anlar birgün bunu (=