| Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Evanescence |
| Yazar |
Mesaj |
| uLge |
 16 Nisan 2008 20:09
 Re: Evanescence |
|
|

Üye
Meslek: Öğrenci
|
sesi iyi şarkıları da güzel ama piyasalaşmasından ve şeboya söylenenlerden sonra sonra soğudum kızdan.. |
| |
|
| |
|
| Soygaz |
 16 Nisan 2008 20:17
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
Şebnem'le Evanescence'in bir derdi yok gerçi.. Sevmiyorum onları artık ama , yine de saygı duymak gerek... |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 16 Nisan 2008 21:50
|
|
Site Admin
|
|
şu başlıkta evanescence hakkında şebo ve hayko'dan daha fazla konuşulsa fena olmaz değil mi ? |
| |
|
| |
 |
| Soygaz |
 16 Nisan 2008 22:38
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
Tamam..Evanescence'de Amy Lee'nin sesi kayıtlarda iyi fakat konserde kendini çok kasıyor ve seyirciler de kendisi de rahatsız oluyor... ve nedense Evanescence'te sevemediğim bir şey var..Hala çözemedim :) |
| |
|
| |
 |
| MeLL |
 24 Nisan 2008 17:59
|
|

Aktif Üye
|
Benim aşık olduğum grup.. Fallen albümünü hala başımın üstünde taşırım dinle dinle bıkılmayacak bi albüm kesinlikle.. Gerçi artık grubun dağılmasından yanayım çünkü grubu korumayı başaramadılar sürekli elemanlar değişti en son John ve Terry'de gidince grup boşuna çırpınıyor şuan bence.. Ama grup dağılsa bile Amy Lee kesinlikle solo çıkmalı ben o kadının sesini duymadan yaşayamam heralde.. O kadının sesini hiç bi sese değişmem bi gün duyamasam uyuyamam yani o derece herşeye rağmen Evanescence 1 tane yaa.. Hem yok Şebo Amy özentisi yada Amy Şebo özentisi gibi tartışmalara hiç gerek yok.. Şebnem Ferah Evanescence'ı gayet de seviyo zaten şarkılarını da söylüyo Evanescence konserine de geldi hatta kulisde görüştüler fln.. Onların arasında bi sorun göremiyorum ben her zaman söylerim Evanescence Dünyada 1 numara Şebnem Ferah Türkiyede 1 numara... (Bana göre tabii) |
| |
|
| |
|
| avangard |
 30 Nisan 2008 20:10
|
|
Banlı
|
|
evanescence en son albümü süper.. bir de eskilerden my immortal |
| |
|
| |
|
| Gamzece |
 3 May 2008 22:35
|
|

Aktif Üye
Meslek: Tekstil
|
|
Bütün şarkıları güzeldir evanın.ben bir şeboyu bir de eva yı müthiş buluyorum.harika bir sese sahip olan ayrıca bu performansı konserlerde de gösterebilen bir rock'cıdır.ama eskisi kadar iyi değiller.çünkü "ben" ayrıldı birşeyler eksik müzikten.e bu da "ben" gittiğinden olsa gerek.... |
| |
|
| |
|
| mustigemlik |
 4 May 2008 01:35
|
|
Banlı
Meslek: Diğer
|
|
SES ve şarkılar güzel,,, herkesin bi ara gençlik grubu sandıgı dönemdeki çizgisinden çıktı biraz daha sert müzikle daha geniş kesimlere hitap ediyor ama grup üyelerinde Ben Moody nin gitmesinden sonra bi çözünürlük başladı kimse dayanmıyor ... İki sene almanyada kaldım avrupada bizim gördüğümüz gibi görmüyor kimse biraz daha FANFUNNY gibi bakıyorlar ciddi rock grupları arasında değil ama dinleyicisi tahmin edilenden de fazla özeillikle son Album Call W... ile büyük çıkış yakaladılar... Başarılar dileyelim... |
| |
|
| |
|
| rockernil |
 8 May 2008 20:06
|
|

Üye
|
|
işte bu grub favorilerimden bayılıyorum amy nin sesi çok güzel |
| |
|
| |
|
| DarkAges |
 8 May 2008 21:20
|
|

Aktif Üye
|
ben pek dinlemem ama son albümlerinin iyi olduğunu duymuştum ama ne diyebilirim ki benimilgimi çekmiyor açıkçası ama hayranları için güzel bişey tabiiki... |
| |
|
| |
 |