şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Buluşmaları ~ mersin konser öncesi buluşma
Yazar Mesaj
denizZ
Tarih 1 May 2008 20:51
Mesaj konusu Re: mersin konser öncesi buluşma
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
evet biz herşeye rağmen yarın umut'la erkenden buluşup sizden gelen haberle istasyona gideceğiz
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 1 May 2008 20:59
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
ayy çok teşekkür ederim;)işte şeboist kardeşliği Alkış
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
jelinist
Tarih 1 May 2008 22:18
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 33
inşallah yarın görüşürüz
sinan
Tarih 2 May 2008 02:14
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
kusura bakmayın arkadaşlar özel bir nedenden dolayı bugün çıkamadım yola. çıkamayınca da zora girdi gelişim. baya da şartlanmıştım(k). yetişemezsem de iyi eğlenceler hepinize. bol fotoğraf çekin buluşmadan ve konserden.mutlaka
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
uyumsuzfani
Tarih 3 May 2008 18:26
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
buluşmamız gerçekleşti arkdaşlar gerçekten çok güzel bir ortamdı.sanki uzun süredir tanışıyormuş gibiydik bizler çok eğlendik umuts,denizZ,umutun kuzeni burak cyp ve ablası jellist ,efsundeniz ve ben hepimiz ordaydık birlikteydik konser boyunca.. sizleri hiç unutmicaz en kısa sürede tekrarlarız umarım bu sefer adanaya bekliyoruz:)ee sıra sizde buyrun gelin ayrıca söylemeden geçemicem umut(kuzeni burak) ve özge(denizZ) gerçekten çok iyi bir ev sahibiydiniz.... sizleri öpüyorum arkdaşlar
denizZ
Tarih 3 May 2008 21:52
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
teşekküre gerek yok ki olması gereken buydu zaten hatta daha iyi olabilirdi bile....

adanaya gelme konusunda ise, umut burda olsaydı emin ol gelmeyi çok isterdim! ama yalnızken böyle birşeye cesaret edemem inşallah seneye bizim bahar şenliklerinde yine görüşürüz. bu kez ücretsiz bir konsere sokmayacağım sizi!!! kaliteli bir konser olursa seneye bahar şenliklerinde, [ şebo olmasa da gelirsiniz tabi değil mi!? ] orda görün eğlenceyi, o zaman görün bendeki enerjiyi

sizi çok sevdim ben yaa, bu konser arkadaşlığı kopmasın
uyumsuzfani
Tarih 4 May 2008 12:46
Site Ahalisi
Site Ahalisi
bencede bidaha ücretsize gitmeyelim canımızı yolda bulmadık ayrıca tabiki diğer şenliklerdede birlikte olacağız bencede kopmasın bu arkadaşlık hem herşeye rağmen iyi enerjimizi korumaya çalıştık her nekdar evlere dağılırken bizlerde dağılmış olsakta:)
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 13:35
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
konserde kolumuzu bile oynatamasakda yinede buluşma güzeldi bu arada cyp=besire gerçekten çok komik ve eğlenceli insanlarsınız sizleri çok sevdim
cyp
Tarih 4 May 2008 14:51
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Kayıt: Nisan, 2008 Mesajlar: 9
Birden kayboldunuz ablamla ben kaldım herhalde konserden erken ayrıldınız.Ablam da zaten zar zor dayandı benim için konserin sonuna kadar sabretti ama bütün gece boyunca söylendi... Efsundeniz adımı unutmamışsın Ben de sizleri çok sevdim.Hepinize her şey için teşekkür ederim umarım yine biraraya gelebilirim sizlerle. Eğer Şebo Kıbrıs a gelirse mutlaka beklerim=)
uyumsuzfani
Tarih 4 May 2008 15:47
Site Ahalisi
Site Ahalisi
besirecim siz benim arkamdaydınız fakat bir süre sonra arkama baktığımda yoktunuz gittiğinizi düşündüm bayada bakındım fakat göremedim umutlarda çıkmıştı zaten burak efsun ve ben kalmıştım bizde çıktık sonra alandada göremedik seni ayrıcada ablanın durumu gerçekten vahimdi sinirleri çok gerilmişti ve haklıydı malesef o yüzden gittiğinizi düşündük
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki