şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Buluşmaları ~ mersin konser öncesi buluşma
Yazar Mesaj
mustigemlik
Tarih 4 May 2008 14:49
Mesaj konusu Re: mersin konser öncesi buluşma
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Bursa Kayıt: May, 2008 Meslek: Diğer Mesajlar: 38
imrendim ya keşke mersin taraflarında otursaydım :.(
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 4 May 2008 14:52
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
bursayada geliyormuş artık bir şeboist kardeşliğide orada oluşturursunuz böylece imrenmen azalır gerçekten buluşmalısınız çok eğlenceli ve güzel oluyor
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizZ
Tarih 4 May 2008 16:36
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
yaa hakikaten nasıl dağıldık konser sonrası! beynimin içinde hala devam ediyordu sanki konser, bir de trafik ve insan kalabalığı eklenince...
aklıma gelmişken deniz, kusura bakmayın (bakılmaz zaten artık o durumda ) ayrılırken vedalaşamadım sizlerle, ama nasıl olsa yine görüşeceğiz. belki çok uzun bir zaman sonra olacak ama yine de o zaman bu acemiliğimizi yenmiş olacağız
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 17:08
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
yinede herşey çok güzeldi siz 3ünüz zaten bir araya gelince çok güzel oluyor bir ara umut abinin bölümünden dolayı konu kimyaya kaydı biraz sıkıldını ablamla ben birşey soruyorum ablam yeter tamam boşver diyor. umut abiye kalsa satlerce anlatır ama
denizZ
Tarih 4 May 2008 17:20
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
o daha bişey değildi, sen bir de benim konuya tam daldığımı görseydin, bir yerde kesin umut'u çileden çıkarırdım işte o zaman eğlenceli olurdu ama ortam çok komik olmuştu bir ara, her iki kişi başka başka konularda konuşuyordu, herkes ayrı telden çalıyordu, besire ve ablasıyla göz göze geldim bir an, öyle bakıyorlardı sadece! napıyoruz biz yaa dedim daha uzardı o ama...
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 17:23
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
yaa evet baktım besireler sıkıldı ablam uzatma diyor sustum birde herkes ayağa kalktı bizim grup halen oturuyor en son kalkalım bence dedim çünkü ezilecektik
denizZ
Tarih 4 May 2008 17:25
Site Ahalisi
Site Ahalisi
ayy evet! en son biz kalmışız böyle ortada, etrafımızda insan dağı yükselmiş, artık herkes ters ters bakmaya başlamıştı! ama daha bir buçuk saat vardı konsere, milleti bir heyecan alıverdi, gereksiz... zaten gece uzun, istemediğin kadar ayakta kalamak zorunda olacaksın.... ne meraklılarmış yorulmaya, bize de eziyet etmeye??
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 17:29
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
neredeyse üstümüze basıp geçeceklerdi bizde ayılmışız özellikle ben yaslanmışım ablama:)elimde jelibon ..
denizZ
Tarih 4 May 2008 17:32
Site Ahalisi
Site Ahalisi
hakikaten, zaten bize o yüzden gıcık oldular ya, rahatlığımıza baksana yaa, jelibon, miller, sular, çantalar, sıkmalar falan

bizim resimleri ekleyeceğim ben de ama benim bağlantımda sorun var, en kısa zamanda o rahat ortamı herkesle paylaşacağız
sinan
Tarih 4 May 2008 17:33
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
buluştuğunuz yer konser alanıyla ilgili bir yer miydi.? pek rahat olmamış galiba konser gibi buluşma da
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki