Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ spor köşesi
Yazar Mesaj
Sebomyna
Tarih 23 Şubat 2008 00:15
Mesaj konusu Re: spor köşesi
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
cimbom hayal kırıklığına uğrattı bizi üzücü bir durum
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
bOhEmZuLiK
Tarih 24 Şubat 2008 13:34
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
öf be ben de her gol yediğimizde içim fena oldu babam soruyor ki kaç kaç diyorum baba en son gördüğümde 5.0 dı daha bilmiyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle
SebojAn
Tarih 1 May 2008 22:34
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Denizli Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 19
arkadaşlar gs avrupa sıralamasında 18.sırada fb den üstün bir durumda !

bu aradada yazasım geldi :ali sami yen stadı avrupadaki en iyi atmosferi olan stadlar arasında 4. seçilmiş. bu da gs taraftarının büyüklüğünü gösterir! :d

welcome to hell :p :p
umuts
Tarih 4 May 2008 23:11
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 406
neden diğer 17 takımla değilde sadece fb ile karşılaştırıyorsun ki takımını, biraz daha seviyeli olmalısın bence, belki o 4. lük dediğini gösterir ama senin tavrın da pek çok şeyi çıplak bi şekilde anlatıyor zaten.
SebojAn
Tarih 5 May 2008 09:32
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Denizli Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 19
diğer arkadaşlar gs ile fb yi karşılaştırmışlar da ben de ondan karşılaştırdım !!
acaba benim tavrım ne anlatıyor ???
sinan
Tarih 5 May 2008 14:55
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1107
şeboistte son görmek istediğim şeydi şu gs-fb şeysi :) spor konuları filan açmıyosak bir bunun içindi. lütfen uzatmayınız.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Soygaz
Tarih 5 May 2008 16:42
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 674
Sivasspor - GALATASARAY maçında yine Arda'm 3 gol attı..Seviyorum şu çocuğu yaa.. Ama Ayhan'ın golü süperdi..Nerdeyse orta sahadan attı adam... İçimden marş söylemek geldi..
efsundeniz
Tarih 5 May 2008 18:16
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
söyle söyle kim tutar seni artık şampiyonuz hak ediyoruz hatta ben azıcık yazmıştım buraya bi marşın sözlerini
SebojAn
Tarih 5 May 2008 18:27
Üye
Üye
tamam kusura bakma sinan
efsundeniz
Tarih 5 May 2008 20:15
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
yaa aslında söylediğin şey güzel ve gururlandırıcı birşey ama biraz fanatiklik yapmışsın karşı takımı tutanlarda biraz bozulmuş
15. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18  Sonraki