şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ linkin park
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 1 Ocak 2008 18:29
Mesaj konusu Re: linkin park
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
neden yasaklanmış acaba bir bilgin varmı?birde yasaklansa nolucak ki dinlemek isteyen ne yapar eder yine dinler
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
bOhEmZuLiK
Tarih 2 Ocak 2008 00:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 534
neden yasaklanmışki
ne yapar gine dinler dinlemek isteyen
yani
  Kullanıcının profilini görüntüle
pussuk
Tarih 2 Ocak 2008 12:09
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
bende linkin parkı çok severim gözümü onlarla açtım desem yeridir ama acaba neden yasaklanmış çok merak ettim şimdi
gozde
Tarih 18 Ocak 2008 19:20
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Tokat Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 6
arkadaşlar ben yeniyim ama bu grubu dinliyorum ve çok beğeniyorum tavsiye ederim
tomEvA19
Tarih 18 Şubat 2008 15:47
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 19
Ilk duyduğum günden bugüne kadar dinlemeden duramadığım bir grup...

çok güzel şeyler yapıyolar..Faint ,Papercut,Valentine's Day, Dont Stay, One Step Closer ve daha bunlar gibi bir sürü dinlemekten bıkmayacağım şarkıları var..
Soygaz
Tarih 28 Nisan 2008 14:47
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Çok süper bir gruptur kendileri... Geçen Mtv'de Linkin Park haftasonu vardı...Severim ya..Severim severim,çok severim (:
akasa
Tarih 6 May 2008 15:15
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 560
numb- crawling-runaway-faint-one step closer şarkılarını severim yani çoğunu dinliyorum ama genelde bunları dinlerim..
DarkAges
Tarih 8 May 2008 12:34
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
lp benim ilk göz ağrılarımdandır diyemem ama bir zamanlar baya bi dinlemiştim şimdi okadar hayranları olmasamda numb don't stay ve lyng from you şarkılarını seviyorum hala (=
mustigemlik
Tarih 8 May 2008 17:06
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Bursa Kayıt: May, 2008 Meslek: Diğer Mesajlar: 38
çığlıkların beyinde asilik duygularını tetiklemesi dermişim neden yasaklancak ?
rockernil
Tarih 8 May 2008 20:05
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 10
çok iyi bir grub ben seviyorum
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4