Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Gündem ~ hıdırellez
Yazar Mesaj
denizZ
Tarih 7 May 2008 11:35
Mesaj konusu Re: hıdırellez
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ben dileklerimizi hızır dedenin yerine getirdiğine zaten pek inanmıyorum. benim inancım, kalbi gerçekten temiz olan insanların içinden geçirdikleri şeylerin bir gün mutlaka gerçek olması...
ben küçükken dilek ablam öğretmişti bu çakıl taşlarıyla sahile gidip (biz deniz kenarında olduğumuz için sahil tabi, doğrusu su kenarı) dileklerinin şeklini çizeceksin, bir gece orda kalacak bozulmadan ve sabah onun üzerine güneş doğduğunda (şanslıysan, ya da benim inancıma göre kalbin temizse) dileklerin gerçek olacak.
bana sadece eğlenceli geldiği için yapmıştım ilkinde ama şunu söyleyeyim, benim bütün dileklerim gerçek oldu ben kalbime güvendim!

bir kaç yoldan yapılıyor bu dilek dileme olayı; ya bir su kenarına gidip çakıl taşlarıyla dileklerini çizeceksin, ya bir gül ağacının dibine aynı şekilde, ya da kağıda yazıp suya atacaksın, hatta bunun ev versiyonuydu sanırım su dolu kavanoza atıyorsun o kağıdı, dualar falan okuyorsun...

eğlenceli bir şey...
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 7 May 2008 12:23
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
sen şanslısın o zaman;)ben de kalbime güveniyorum fakat herşey onunla bitmiyor malesef bazı olgular gerekiyor ve sanırım benim dileğimin daha vakti var.. ee bir de kalp dilek filan hikaye olduğu nokta var o da çalışmak çalışmak çalışmak ben de çalışıyorum;)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
umuts
Tarih 7 May 2008 14:44
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 389
çalış çalış, mutlaka bir gören olur herşey iyi niyet ve birazda kısmete bağlı sanırım, herkesin dileğinin gerçekleşmesi dileği ile
uyumsuzfani
Tarih 7 May 2008 15:00
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
çalşıyorum komutanım şans ve iyi niyetimide yanıma aldım yola devam ediyorum:)
denizZ
Tarih 7 May 2008 17:53
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ben çok mu şanslıyım yani??

mmm....

evet
  Kullanıcının profilini görüntüle
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Önceki  1, 2