| Forum Anasayfa ~ Gündem ~ darağacında 3 fidan ve 6 mayıs |
| Yazar |
Mesaj |
| umuts |
 7 May 2008 16:32
 Re: darağacında 3 fidan ve 6 mayıs |
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
|
efsun çok güzel yazmışsın, gözlerim doldu bir kez daha ama akamadı öfkemden! ellerine sağlık. |
| |
|
| |
 |
| uyumsuzfani |
 7 May 2008 16:36
|
|

Site Ahalisi
|
canım kardeşim çok güzel yazmışsın demekki sen beni gerçekten dinliyorsun bunu bi kez daha anladım fakat son cümlene pek katılmıyorum "arkanızda büyük,azimli,hırslı bir gençlik bıraktınız içiniz rahat olsun.." çünkü ben halen öyle bir gençlik görmüyorum sadece galyana gelen gençlik dörüyorum yada halen deniz gezmiş kimlerdi sorusuna cvp veremeyenleri.. |
| |
|
| |
 |
| umuts |
 7 May 2008 16:39
|
|

Site Ahalisi
|
evet seni dinliyor kardesin,sende çok güzel anlatıyorsun anlatılması değer olan şeyleri. son cümleden kasıt sanırım "SEN" ' din,kendisi ve burda gördüğü bi kaç kişiler sanırım...yoksa sana katılıyorum,galeyana gelen bir gençlik... |
| |
|
| |
 |
| uyumsuzfani |
 7 May 2008 16:50
|
|

Site Ahalisi
|
|
teşekkür ederim umut evet sayımız bukadar az sanırım..şişirilmiş siyasete bakıyor herkes...ve birçok şey göz ardı ediliyor 2 hafta boyunca bizim ünv.tede bir sürü olay oldu yaralananlar oldu dayak yiyenler oldu fakat kimsenin ruhu duymadı 2007 de aynısı olmuştu halende devam ediyor bizler daha tepkimizi gösteremiyoruz.. gerçekleri göremiyoruz düşünen okuyan insnalardan korkuyoruz.. ve ben bişi daha anladım üniversitelerde dolu beyin gençlik var. cümlesi boş bir cümle,okdar çok boş beyin görüyorum ki çıldırmamak elde değil.. yani okumuşun cahiliyle içiçeyiz ve bu çok kötü bir durum en kötü cahil okumuşun cahili çünkü insanın içini daha çok acitıyor |
| |
|
| |
 |
| rockerangel3 |
 7 May 2008 21:44
|
|

Aktif Üye
|
|
çok teşekkür ederim efsun bunları bir kez daha hatırlattığın için.. |
| |
|
| |
|
| efsundeniz |
 8 May 2008 15:51
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
rica ederim bunların bilmeyenler tarafından öğrenilmesi,UNUTANLARADA hatırlatmak gerekir... |
| |
|
| |
|
| Season |
 22 May 2008 00:52
|
|

Üye
|
|
hatırla sevgili oyuncuları ve Mustafa yalçıner(odtüdeki devrim yazısını yazanlardan tek hayatta olan büyük devrimci) bir konferansa katıldılar odtüde ben de gittim orda Deniz'in son sözlerini söyledik ama konferansın sadece 4te 1i hatta daha azı söylüyordu... Battıkça batıyoruz!! |
| |
|
| |
|
| akasa |
 4 Haziran 2008 11:26
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
dünkü haberi izlerken diken diken oldum aşırı duygulandım.. 52 dk boyunca ölmemiş nerdeyse 1 saat vay beee..... |
| |
|
| |
 |
| uyumsuzfani |
 4 Haziran 2008 11:51
|
|

Site Ahalisi
|
|
evet dünki haberi bende izledim..kitabındada yazıyordu zaten en zor ölen deniz gezmiş boyu uzun olduğu için ayakları yere değiyor altındaki sandalyeyi kendi itiyor...ve o asıldığında avluya bir güvercin düşüyor...şimdinin atatürkçü gecinip ilkelerini saymaktan aciz, sosyalist geçinip hadiseyi boğazli kazak giymekten ibaret sanan ve gözü kapali eleştirmeyi kültür sanan beberuhilerin örnek almasi gereken bir hayat hikayesi vardir...can yücel bosuna dememiş bu adam için "acıyorsam sana anam avradım olsun" diye. can yücel kimlerin acınacak durumda olduğunu görmüstür. aynı bizim simdi gordüğümüz gibi...gizlisi saklısı olmadan, halkına ve devrime inanarak ne yapması gerektiğini düşündüyse yapmış, bedelini de ödemiştir. varsa cesareti olan buyursun onda birini yapsın...deniz gezmiş bir marka değildir....iki kusak daha dogacak çocuklara isim babaliği yapacak, onurlu bir isim..... bu konuda daha sayfalarca yazabilirim o yüzden susuyorum....bu öfke dinmez bende.... |
| |
|
| |
 |
| sheytha |
 3 Temmuz 2008 12:15
|
|

Aktif Üye
|
|
evet malesef çoğu genç bırakın deniz gezmişi bir sağ veya sol görüşün neyi savunduğunu bilmiyorlar tarih bence budur tarih deniz gezmişlerde saklıdır ama şimdiki gençler varı yoku teknolojik aletler olmuş küçücük çocuklar internetin başından kalkmıyorlar ve ilerde bu daha çok artıcak çok kötüye gittiğimizi düşünüyorum |
| |
|
| |
 |