şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Red Hot Chili Peppers
Yazar Mesaj
viya
Tarih 27 Mart 2007 14:24
Mesaj konusu Red Hot Chili Peppers
Banlı
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
1975-83 yılları arasında kurulmuş funk, punk ve metali harmanlayarak müzik yapan bir gruptur. Grubun kurucuları Anthony Kiedis, Micheal Balzary(Flea), Hillel Slovak ve Jack Irons'dır. Grubun ilk albümü "Red Hot Chili Peppers" 1983 yılında gitarist Hillel ve davulcu Jack yerine Jack Sherman ve Cliff Martinez'in katkılarıyla yapılmıştır

Çıkış parçası "californication"dır. Bu şarkıyı hepimiz olmasada çoğumuz eminim dinlemiştir..

Onlar kuruculardan...
  Kullanıcının profilini görüntüle
musacan1992
Tarih 27 Mart 2007 14:28
Mesaj konusu Re: Red Hot Chili Peppers
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 113
oo evet çok iyi bi grup. en sevdiğim parçası by the way
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
viya
Tarih 27 Mart 2007 14:42
Banlı
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
musacan seviyorsun bu grubu
tuttum seni
musacan1992
Tarih 27 Mart 2007 15:02
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 113
ben de seni. birazcık sert olduğu için seviyorum
denizkizi
Tarih 27 Mart 2007 19:11
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
iyi iyi bakıyorumda forumda bayağı bi kaynaşmışız red hot chili peppers oldukça iyi....californication eski ama unutulmayan şarkıların başındaa bencee
gulden
Tarih 27 Mart 2007 19:22
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 396
bu grup'u oldukça çok seviyorum..hatta bayılıyorum onlara.. enerji dolu bir grup..californication şarkıları zaten çok güzel..ama tell me baby,snow,otherside..ve daha bir çok şarkısını seviyorum..
asetlen
Tarih 2 Nisan 2007 22:30
Banlı
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Kocaeli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: pilot Mesajlar: 6
dünyanın en kaliteli rock müzik grubu...
metalANDgod
Tarih 3 Nisan 2007 19:24
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Aydın Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 117
californication un şarkısının güzel olduğu kadar da klibide çok güzeldi bence.çok eğlenceli bi klipti.ama asatlen e katılmıyorum.grup kaliteli ama en kaliteli değil.sonuçta tekrar birleşmelerinin sebebi müzik yapmak hissettiklerini dinleyiciye tekrar en iyi biçimde aktarmak değildi.maddi çıkarlar için birleştiler...
zizemm
Tarih 8 Nisan 2007 12:33
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Samsun Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öğrenciii Mesajlar: 94
bence snow çok güzel bi şarkı niye bilmiyorum ama o şarkıyı hiç bıkmadan dinleme özelliğine sahibim...
BaSiC
Tarih 19 Nisan 2007 19:35
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 17
seviyorum onları yaa o kadar eğlendiriyorlar ki beni..nedensiz ben de "This velvet glove" u seviyorum cok ama vazgeçilmezlerim "Otherside:))) ve Can't stop sanırım çoğu dinleyeninin vazgeçilmezleri olmuştur:I
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
1, 2, 3  Sonraki