Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ fenomen
Yazar Mesaj
IYIKOTU
Tarih 6 May 2008 19:01
Mesaj konusu Re: fenomen
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 211
program bence çok iyi. gündemi fazla sarsmadı şu ana kadar program ama müthiş bişey. uri geller e söyleyecek söz bulamıyorum inanılmaz bir adam.
  Kullanıcının profilini görüntüle
denizZ
Tarih 7 May 2008 11:23
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
91 mi? be bu sayıya çok takılıyorum ya, onu izlemek isterdim
bu programa gelen insanlar benim çok ilgimi çekiyor ama nedense hiç denk gelemiyorum programa o anda sanırım başka bir dizi izliyorum da şimdi hatırlayamadım.
mesela bir de pınar altuğ (atacan) sunduğu "mucizerler gecesi" var! fenomendeki bir kaç kişi de oraya katılmıştı. mucizeler gecesine denk gelebildiğim zaman kaçırmıyorum, heyecanla izliyorum hep, acayip kaptırıyorum kendimi, reklam girmesine gıcık oluyorum!
böyle doğaüstü olaylar, üstün yetenekleri olan insanlar ya da bunun gibi şeyler benim çok ilgimi çekiyor... belki bende de birşeyler vardır da ben farketmiyorumdur diye düşünüyorum hep
KoNtEs
Tarih 7 May 2008 18:22
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 75
ilginç bir program bir defa izledim (gösteriyi yapmadan önceki sunuşlara acayip bir şekilde taktım çok komik hareketler yapıyor bazıları)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
gzm
Tarih 7 May 2008 20:21
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
arkadaşlar bildiğiniz gibi normal bir insan beyninin yalnızca 10 da 2 sini kullanıyor 10 da 4 unu kullanan kişi einstein yani bu beyinin ortalamaya göre daha yüksek bir kısmını kullanmayı başaran insan normalden çok daha öte şeyler yapmayı başarabilir...tamam öldürüp diriltmek saçma geliyor ama insan beyni gerçekten bir kuvvet kullanmadan bir nesneyi hareket ettirebilir tabi bu özelliğinden dolayı delirmezse yani önemli olan o güce sahip olmak
rockerangel3
Tarih 7 May 2008 21:35
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 110
belki bazı özel insanlar olabilir ama bunların özelliği kaşık bükmek mi
eğer adamın beyni bizden daha çok çalışıyorsa kaşık bükmek için uğraşmaz sanırım
multeciyim
Tarih 7 May 2008 23:31
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 521
son derece saçma buluyorum..bu tipte insanların olabileceğine inanmıyorum inanmamda
akasa
Tarih 7 May 2008 23:34
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 554
ya ama çok gerçekçiler ben sanki inanıyorum..
multeciyim
Tarih 7 May 2008 23:36
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 521
gerçekten mi? inandırıcı bir yanı yoktu ki...
akasa
Tarih 7 May 2008 23:40
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 554
bilmem belki de canlı yayın olduğu ve konuklar birebir olaylara tanık olduğu için öyle geliyodur..
multeciyim
Tarih 7 May 2008 23:42
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
bence de ilginç kılan odur,açıkçası herşeyin herşeyden haberi olduğunu düşünüyorum...kandırıyorlar düpedüz
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki