Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ pardon
Yazar Mesaj
gzm
Tarih 7 May 2008 20:34
Mesaj konusu pardon
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
Yönetmen: Mert Baykal
Yapım: Türkiye, 2004 Süre: 94 dk.
Oyuncular: Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin, Ali Çatalbaş, Zeki Alasya, Bülent Kayabaş, Erol Günaydın, Şahnaz Çakıralp

Mert Baykal ilk yönetmenliğinde bir kara komedi anlatacak. Ağırlıklı olarak tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen filmde yanlışlıkla hapse giren ve yıllar sonra serbest bırakılan üç mahkûmun öyküsü konu ediliyor. İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) kendi basit dünyalarında yaşayan üç arkadaş. Fakat askere çok geç giden İbrahim'in üniforma görünce korkup kaçma huyu, onların hayatını dönüşü olmayan biçimde değiştiriyor. İbrahim'i gözaltına alan polis, yasadışı bir örgütle ilgili ipucu ele geçirdiğini sanıyor. Sorgulamayı yapan komiser (Bülent Kayabaş), faili belli olmayan bazı suçları üstlendiklerinde hemen çıkarılacakları mahkemede ifadelerini reddederek serbest kalabileceklerini söyleyince işler değişiyor. İbrahim'in itirafname imzalamayı kabul etmesiyle de felaketler zinciri başlıyor. Üç arkadaş tutuklanarak Sinop Cezaevi'ne gönderiliyor. Aylar süren mahkemelerden beklenilen sonuç çıkmıyor.Ve 10 yıl sonra bu 3 kişinin suçsuz olduğu anlaşıldığında PARDON denilerek hapisden çıkarılıyorlar..

Arkadaşları acı ama gerçek bu filmin tema sı gerçek yani gerçektende suçsuz bir kişi yıl suçsuz yere hapiste yattı ve bir pardon sözüyle o 10 yıl affedilmeye çalışıldı...
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 7 May 2008 23:55
Mesaj konusu Re: pardon
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1093
tekrar tekrar izlemekten sıkılmadığım film. nedense tv den izlerken her seferinde 3.kişinin sorgu anına denk gelirdim, bir sefer baştan izleyince daha güzel gelmişti :))

"benim acilen bi cigara içmem şarttt" :)
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
multeciyim
Tarih 8 May 2008 00:04
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 519
çok zevkli bir film erol günaydın,şener şen,ferhan şensoy....süperdiler yaa
uyumsuzfani
Tarih 8 May 2008 10:24
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
"şener şen filmde yoktu" ayrıca bende filmi ilk çıktığında izlemiştim gerçekten çok beğenmiştim güzel espiriler vardı sıkılmıyo insan tekrar tekrar izlemekten
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizZ
Tarih 8 May 2008 13:40
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ya ben her seferinde ortasından denk geldim filme, bir türlü başından izleyemedim ama yine de izlediğim kadarı bile yetti bana, çok eğlenceliydi, çok komikti
denizZ
Tarih 8 May 2008 13:42
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
aklıma geldi bak, her seferinde çıkarlarken kapıdaki adamla vedalaşıp çıkıyorlar ve geri geliyor, çok komikti yaa
TOPRAK
Tarih 8 May 2008 14:37
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 963
illlaaaa kiiii....
akasa
Tarih 8 May 2008 16:51
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 542
ben bu filmi izlemedim yaa...:S
ARTniyetli
Tarih 19 May 2008 12:56
Üye
Üye
Yaş: 12 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Muğla Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 16
komedi bu film çok güzel hiç bıkmadım izlemekten
legolas17
Tarih Dün: 20:45
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 11
gerçekten süper bir filmdi
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)