şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ zakkum
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 10 Ocak 2008 19:02
Mesaj konusu Re: zakkum
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1135
iki gündür takılı kaldığım şarkıları var. burdan toprak arkadaşımızı kınıyorum :))) insan o kadar şarkısını tavsiye eder de hipokondriyak ı söylemez mi ya :)

muhteşem olmuş şarkı. iki gündür dinlediğim başka şarkı yok diyebilirim :)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
TOPRAK
Tarih 11 Ocak 2008 18:38
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
herşeyi toprak'tan beklemeyin sinan bey..ben isim verdim şarkı verdim klip verdim diğerlerinide siz bulun lütfen..aaaaa nereye kadar toprak toprak
DarkAges
Tarih 8 May 2008 16:12
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
türkiye de bi rasmus diyebilirim görünüş açısından şarkıları güzel ama bana göre biraz slow olduğu için pek dinlemiyorum ama çok hayranları var demekki hakkaten bişeyler yapıyorlar
rockerangel3
Tarih 8 May 2008 18:02
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
ahtapotlar güzel yaa dinlerim ara sıra
  Kullanıcının profilini görüntüle
vlada
Tarih 8 May 2008 18:45
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ordu Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 37
hipokondriyak parçalarına hastayıım gece rüyalarıma sayı sayışları giriyodu
MeLL
Tarih 10 May 2008 01:01
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 156
İlk çıktıklarında ne sarmıştım ya.. Hala çok sık dinlerim bence çok iyiler.. Hipokondriyak gibi bi parça bi daha gelmez heralde zaten o şarkıya sözüm yok.. Ağlat beni,, Yaralısın,, Erkek Adamsın (Burda bi söz bitirir beni "Bir gün gelip çattığında bileğimi kesicek bıçak ama tek damla kan akmayacak ! ) Teomanla yapılan düet "Zehr-i Zakkum" da ayrı bi yeri vardır hani.. Aynen böyle tam gaz devam etmeliler..
multeciyim
Tarih 14 May 2008 16:19
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
çok değişik bir grup yaa...teoman sayesinde dinledim oda son oldu zaten
inferno
Tarih 21 May 2008 22:31
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 19
zakkum süper bir grup,müziği kaliteli,özenti olduğuna dair söylentilerin hepsi saçmalıktan ibaret,kesinlikle özenti değiller
ayrıca grubun en sevdiğim şarkısı hipokondriyak
efsundeniz
Tarih 22 May 2008 15:04
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
özentilik lafını kullanmadan halen başka bir gruptan esinlenme var diyorum ..
sinan
Tarih 22 May 2008 15:57
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1135
görünüş giyim kuşam, hatta saçlara kadar var evet. tabiri caizse at gözlüğü takmaya gerek yok. ama bu şeyleri yaptıkları işin kalitesini kötülemiyor. sonuçta müziği lazım olan bize. ben seviyorum bu grubu
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki