şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ bilimin çözemediği 10 sır
Yazar Mesaj
onursahan
Tarih 9 Şubat 2008 19:44
Mesaj konusu Re: bilimin çözemediği 10 sır
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Muğla Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 31
sorgulamanı taktir ediyorum ve katılıyorum...

ama bu yazıda açıklanamayan en büyük soru unutulmuş , dünyaya açıklanırsa belki de kaos a sürükleyebilecek soru, evren nasıl var oldu? , bence en büyük soru bu olmalı , yüzyıllardır insanlara anlatılanlar doğrumu yoksa dünyayı kaostan kurtarmak için uydurulmuş yalanlar mı , eğer bilim evrenin varoluşunu kanıtlayabilirse(ki görmek için ömrümün yeteceğini sanmıyorum) bu yazıdaki çoğu soruda yanıtlanmış olur.

geleceği satın alabilecek tek akçe bugündür. Rock
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
theconqueror
Tarih 10 Şubat 2008 16:04
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
arkadaşım dünyaya açıklanırsa demişsinde böyle birşeyi kimse bilemezki dünyaya açıklasın...
tugcem00
Tarih 27 Nisan 2008 03:34
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Moda Mesajlar: 12
ayy ben hayaletlerle ufoları çok merak ediyorum ciddiyim arkadaşlar ilgi alanım gibi bişeyler ama hiç görmedim
  Kullanıcının profilini görüntüle
sebombenim
Tarih 27 Nisan 2008 13:17
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
bana bazen dejavu oluyor hayalet ve ufoyu merak ediyorum
DarkAges
Tarih 8 May 2008 18:04
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
bunları daha öncede duymuştum gerçekten hayret verici ama ne diyeyim bence tamamen karanlıkta kalabilecek hiç birşey yoktur...
mustigemlik
Tarih 8 May 2008 18:09
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Bursa Kayıt: May, 2008 Meslek: Diğer Mesajlar: 38
2 - HAYALETLER :. (((bilim çözememiş ama ben çözdüm... hayalet diye bir varlık yoktur arkadaşlar olsaydı isimleri hayalet değil RUH olurdu hayalet kelimesinin kökeni zaten Hayal etmekten geliyor hayal gücü ürünü hepsi...))()
  Kullanıcının profilini görüntüle
DarkAges
Tarih 8 May 2008 18:12
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
vallahi helal olsun iyi açıklama bayıldım(=
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3