şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ sarp
Yazar Mesaj
jose
Tarih 20 Nisan 2007 12:58
Mesaj konusu sarp
Banlı
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Muğla Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 73
1977’de Ankara’da doğan Sarp, çocukluk ve gençlik yıllarını Denizli’de geçirdi. 1996’da Ege Üniversitesi Fen Fakültesi’nin Kimya Mühendisliği Bölümünü birincilikle kazanıp İzmir’e yerleştikten sonra orada “Trap” isimli bir grup kurarak İzmir’de çeşitli mekânlarda ve son olarak da Punta’da sahne performanslarına başladı.
2000 yılına kadar müziği, sesi ve performansıyla kendi hayran kitlesini oluşturduktan sonra albüm teklifi aldı. İlk albümü “Siyahın Matemi”ni de o sene çıkardı. Türkiye'deki mali krize rağmen çok iyi bir satış grafiği yakalayan albümün başarısını ülke çapında sayısız turne ve konser izledi. Sarp'ın bu albümden hala severek yorumladığı parçalar arasında "Siyahın Matemi" ve "Bu Gece" yer alıyor.
2006 yılında Rec by Saatchi’yle anlaşan Sarp, ikinci albümü “Eski Aşklar”ı çıkardı. Bu albümün tam istediği gibi ve kendine ait olduğunu belirten Sarp, plak şirketinin onu seçimlerinde özgür bırakmasından dolayı çok memnun olduğunu dile getiriyor. Albümün prodüksiyonunun her aşamasında fiilen katkıda bulunan Sarp albümün vokal kayıtlarını 1 günde bitirdi. Enstrüman kayıtları ise Sarp’ın yönetiminde canlı olarak 5 günde gerçekleştirildi.
Sahne performansında Türkiye’nin en iyisi olduğunu vurgulayan Sarp, sahnedeyken müzikten keyif almasının bunda çok büyük bir payı olduğunu da ekliyor. İzleyenleriyle sahneden diyalog kurmaktan da ayrı zevk aldığını belirten Sarp halen Beyoğlu-Line’da ve Kadıköy-Voodoo’da sahne almaya devam ediyor.
  Kullanıcının profilini görüntüle
jose
Tarih 20 Nisan 2007 13:00
Mesaj konusu Re: SARP
Banlı
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Muğla Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 73
bence çok kaliteli müzil yapıyor canlı performansını izledim harikaydı öyle sarhoş olsam ki ve tek başına şarkılarını çok güzel yorumlamış
gulden
Tarih 28 Nisan 2007 19:53
Mesaj konusu Re: sarp
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 396
ya ben sarp'ı siyahın matemi şarkısı ile tanıdım..ama bu son albümden beri biraz takip ediyorum,cover şarkılar güzel yapmış valla..eski aşklar şarkısını da beğendim..
kaan34
Tarih 3 May 2007 15:36
Banlı
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 2
coverleri harika çok iyi
ScouR
Tarih 5 May 2007 17:34
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Bursa Kayıt: May, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 236
çok fazla tanımam dinlemem..ama niye hep cover yapıyo??
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
TOPRAK
Tarih 5 May 2007 18:08
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
hep cover yapmıyo..çok güzel parçalarıda var..sadece hep cover larla çıkış yapıyor..buda onun bileceği bir iş..
efsundeniz
Tarih 11 Ağustos 2007 19:48
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
sesi iyi ama şarkılarını pek beğenmedim coverlara sölicek sözüm yok ama olu olur biraz daha çalışırsa olur
bewil
Tarih 4 Ekim 2008 16:42
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Hatay Kayıt: Ekim, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 20
şebnem'den önce çıkmıştı bir defasında..daha albümünün yeni çıktığı dönemler..tanımadık tabi kim bu çocuk diye ama güzel sesi vardı hep coverda olduğu için çoşmuştuk tabi:D
yakışıklı da allah var:p
başarılı..
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)