şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Avril Lavigne
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 23 Nisan 2008 14:06
Mesaj konusu Re: Avril Lavigne
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
edacım bende sevmiyorum avrıli ama ablam onu dinlemem konusunda biraz olayı yanlış anlamış ben sadece bir şarkısını mtv de duydum ve avrıl hastası bir arkadaşımdan istedim o da o şarkı dışında bikaç tane daha şarkı gönderdi bir dinle alışkanlık yapıyor dedi iyi yolla dedim ama dinlemedim hatta o istediğim şarkıyı bile bikez dinledim yanii yanlış anlamışın ablacıım
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
SeBoKoLiq
Tarih 23 Nisan 2008 14:50
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 12 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Ankara Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
hastasıyım bu kadının müziği süper
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 3 May 2008 20:36
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Valla yine söylemeden yapamayacağım..Bence Punk da yapmıyor artık bu kadın,eskiden neyse ama artık Punk Şarkıcısı da değil..Punk için; bkz: Green Day , Sex Pistols.. :)
DarkAges
Tarih 8 May 2008 22:31
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
kısaca sevmiyorum tamam hatunun görüntü güzel ona birşey diyemem ama sırf iyi görünüyor diyede kimseyi dinlemem özelliklede avril gibi ne yaptığından bile haberi olmayan birini biraz sert bir eleştri olucak belki ama yanlış anlaşılmasın bu sadece benim görüşüm bence bu kadın yanlızca ünlü olabilmek için çaba harcayan birisi...
akasa
Tarih 8 May 2008 22:33
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
hiç bi şarkısını dinlemedim şimdiye kadar dinlemeyede niyetim yok..
rockerangel3
Tarih 9 May 2008 17:12
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
sevmiyorum bende.ayrıca görüntü de pek iyi değil makyajsız tipi nasıldır kim bilir
vlada
Tarih 9 May 2008 17:47
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ordu Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 37
bence avrıl pop yapıyor tabi bu benim görüşüm ayrıca makyajsızda çok iğrenç hiç bi zaman sevmedim sevmicem
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7